Basisarts - In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) - GRZ

Omschrijving

Lees jij ‘Geriatrische Revalidatie Zorg’ en spreekt dat jou meteen aan? Ben jij per direct op zoek naar een baan als basisarts? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er is een plek beschikbaar in ons modern woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep). 

 

Wat ga je doen? 

Je verleent medische zorg aan cliënten onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde waarin jullie de regie voeren over 24 GRZ cliënten. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren.

Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen.  

Ook maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze ontwikkelteams werken hieraan door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.

 

Waar ga je werken? 

Cordaan zoekt een basisarts voor ons modern woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) gelegen in de regio Haarlemmermeer. De afdeling GRZ/ELV waar je komt te werken is onderdeel van het Expertisecentrum GRZ en biedt ruimte voor 24 patiënten.

Het Expertisecentrum Geriatrische Revalidatie Zorg houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling, scholing en training door en van huidige- en toekomstige professionals, gericht op toekomst bestendige zorg en verankering van zorginnovaties in de praktijk. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. De vier GRZ locaties bevinden zich in Amsterdam en Nieuw-Vennep en laten zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. 

 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met revalidatiezorg c.q. met de ouderengeneeskunde. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid.

 

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. €3.444,- en max. €5.188-  bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsmogelijkheden: Cordaan heeft meerdere opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan 

 

Enthousiast? 

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Tineke Dansen (verpleegkundig specialist) via 06-22775267. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.  

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.