Omschrijving

Woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark zoekt 1 februari a.s. een basisarts. De locatie biedt ouderenzorg voor diverse doelgroepen, zoals psychogeriatrie, somatiek en geriatrische revalidatie zorg. Door de ligging heeft de locatie een dorps karakter. In Het Zomerpark ligt gelegen in Haarlemmermeer in een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 65 min €3818,- en max €5752.- o.b.v. 36 uur; 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Een leuke bonus bij het aandragen van een collega!
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep c.q. met de ouderengeneeskunde. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Vereisten

Waar ga je werken?
In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum en biedt allerlei vormen van ouderenzorg aan. Er wonen cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er zijn ook twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. Tevens biedt het centrum ook orthopedische revalidatie zorg aan na een operatie. Onze gevarieerde cliëntgroepen en samenwerking met de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) maakt In Het Zomerpark een dynamische omgeving!Wat ga je doen?
Je verleent medische zorg aan cliënten onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening in de locatie, het optimaal functioneren van het medisch team en een bijdrage aan de bereikbaarheid van de medische dienst buiten kantooruren. Je werkt samen in een enthousiast, multidisciplinair team (behandelaren en zorg) die gezamenlijk met de cliënten, familie en mantelzorgers de verantwoordelijkheid voor de totale zorg van de bewoners dragen.


Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Marjo Scheffer via mscheffer@cordaan.nl of via 0627744545 (manager medici).


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature