Basisarts - VGZ

Omschrijving

Lees jij ‘verstandelijk gehandicapten zorg’ en spreekt dat jou meteen aan? Ben jij per direct op zoek naar een baan als basisarts en heb jij de intentie om je verder te ontwikkelen binnen de verstandelijk gehandicapten zorg? Start per direct als basisarts bij Cordaan en groei door middels een opleiding tot specialist arts verstandelijk gehandicapten (AVG). 

Wat ga je doen?
Je verleent medische zorg aan op cliënten in meerdere woonlocaties van Cordaan, onder supervisie van de arts verstandelijk gehandicapten. Je wordt hierbij aan een aantal locaties gekoppeld. Werken binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg blijft altijd uitdagend door de gevarieerde doelgroep. Cliënten verschillen van zeer ernstig verstandelijk beperkt met veel medische problematiek tot licht verstandelijk beperkt in combinatie met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek. 
Als arts bied je medische deskundigheid gericht op deze specifieke gezondheidsproblemen. De huisartsgeneeskundige zorg is overgedragen aan de huisarts met wie je regelmatig medisch beleid afstemt. Je werkt nauw samen met praktijkverpleegkundigen, doktersassistente, begeleiders en medisch secretaresses. Je bent verantwoordelijk voor het medische deel van het persoonlijk plan van de cliënt en je hebt directe afstemming met de gedragsdeskundige en paramedici. Je adviseert cliënten, verwanten, medewerkers en medisch specialisten die betrokken zijn bij de cliënt. Tevens bied je preventieve zorg volgens richtlijnen en Healthwatch programma’s. Als arts werk je volgens wet- en regelgeving zoals de kwaliteitswet zorginstellingen, de wet BOPZ en de WGBO.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met de verstandelijk gehandicaptenzorg. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit van zorg voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een gezonde dosis humor en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Je bent beschikbaar voor 32 uur en bent in het bezit van een rijbewijs.

 Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  •  Een jaarcontract
  • Uren in overleg
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 65 min (€3372 - €5095)
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris
  • Cordaan biedt opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot arts voor gehandicapten (AVG) willen volgen
  • Reiskostenvergoeding
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega's
  • Cordaan heeft een fietsenplan

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met je de AVG Bart Elffers via belffers@cordaan.nl of via 0611391593 en Laurent Jan van den Bogaard, manager Behandelzaken lvandenbogaard@cordaan.nl.

 Interne kandidaten hebben voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.  

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature