Omschrijving

Sinds juni 2018 is de eerste Wijkkliniek voor Acute Ouderenzorg van Nederland open. De Wijkkliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan en bevindt zich in de vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost. Per direct zoekt de Wijkkliniek een basisarts (uren in overleg).

In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Naast de medische behandeling zijn het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar het team aan werkt. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (uren in overleg);
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 65 min. €3.707,- en max. €5.584,- bruto per maand o.b.v. 36u;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Cordaan heeft meerdere opleidingsplekken voor basisartsen die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde willen gaan volgen.

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd basisarts met BIG-registratie. Je hebt affiniteit met ouderenzorg en het is een pre als je bekend bent met acute zorg of geriatrie in het ziekenhuis. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het respecteren van privacy en het leveren van kwaliteit voorop staan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Je werkt voornamelijk in de dagdiensten en bent bereidt ook in de diensten mee te draaien (weekenden). Tevens is onderwijs geven ook een onderdeel van je werkzaamheden.

Vereisten

Waar ga je werken?
In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan kwetsbare ouderen die opgenomen worden met acute problemen zoals ontregelde diabetes, hartfalen, infecties, elektrolytstoornissen en COPD. In combinatie met co-morbiditeit gaat dit meestal gepaard met functionele achteruitgang en/of cognitieve beperkingen en polyfarmacie. Herstel functionaliteit en terugkeer naar huis zijn belangrijke doelen van de behandeling. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. De Wijkkliniek laat zich het beste omschrijven als ziekenhuiszorg dicht bij huis.

Wat ga je doen?
Als basisarts verleen je medische zorg aan cliënten in de Wijkkliniek en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorgverlening en wetenschap. Je observeert en onderzoekt de cliënt en verzamelt gegevens ten behoeve van het stellen van een diagnose en geeft eventueel opdracht tot aanvullende onderzoeken. Je stelt na anamnese en onderzoek een (voorlopige) diagnose en stelt op basis daarvan een behandelplan op. Je draagt zorgt voor de nodige acties met betrekking tot de behandeling van de cliënt, o.a. door het verwijzen naar en geven van instructies en opdrachten aan diverse disciplines en overlegt met hen over de te nemen acties. Je verricht medisch technische handelingen die noodzakelijk zijn in het kader van de behandeling, voor zover bekwaam. Je begeleidt cliënt en diens relaties en informeert hen in begrijpelijke taal over de aard van de diagnose.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Frits Stricker (Manager Wijkkliniek) via 06-38313656.

Reageren kan tot 1 juli 2021.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature