Omschrijving

Wil je graag starten met de opleiding verzorgende IG (mbo niveau 3) of verpleegkundige (mbo niveau 4) en zoek je een werkgever? Cordaan biedt in de ouderenzorg (beperkt) BBL plekken aan per februari 2021.

Wat krijg jij van ons?

  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding met uitzicht op een vast dienstverband na diplomering;
  • Je krijgt een contract van 28 uur per week (24 uur praktijk en 4 uur theorie);
  • Je ontvangt een leerlingensalaris volgens de CAO VVT;
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering en scholingsmogelijkheden.


Waar ga je werken?
Warmte, veiligheid en geborgenheid is waar Beth Shalom voor staat. Dit proberen we samen met alle medewerkers met plezier vorm te geven. De joodse identiteit is goed zichtbaar bij ons op de locatie. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Gelukkig maar! Want die dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten! Bij Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over 4 etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen de muren van het woonzorgcentrum is er een ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd.

Vereisten

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen en ben je bereid tijdens je opleiding met verschillende doelgroepen ervaring op te doen. Je hebt een ondernemende en leergierige instelling en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je praktisch en flexibel. Je bent in staat om samen te werken met cliënten, zijn of haar verwanten en je collega’s. Ook lever je een bijdrage aan de kwaliteit van zorg- en hulpverlening, vanuit je persoonlijke ontwikkeling en vanuit het perspectief van de opleiding. Tot slot ben je goed in staat te reflecteren op je eigen handelen.

  • Je hebt je ingeschreven bij een opleidingsinstituut voor de opleiding verzorgende IG (of combi maatschappelijke zorg) of verpleegkundige en zoekt per februari 2022 een werkgever;

Let op
Je kan je via deze vacature alleen aanmelden voor de opleiding verzorgende IG/maatschappelijke zorg en verpleegkundige. Alle overige opleidingen worden niet in behandeling genomen.


Meld je aan
Laat je motivatiebrief en cv achter via het sollicitatieformulier. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Indien er voldoende BBL plekken beschikbaar nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Indien van beide kanten positief nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature