Begeleider Ambulant Jeugd

Omschrijving

Werken met gezinnen door heel Amsterdam? Heb jij een mbo 4 zorgdiploma en beschik je over de juiste ervaring? Team ´Begeleiding Jeugd Thuis´ is per direct op zoek naar een begeleider die ambulant wil werken voor 24 tot 28 uur per week. 


Team ´Begeleiding Jeugd Thuis´

Begeleiders van het ambulante team ´Begeleiding Jeugd Thuis' begeleiden kinderen in de thuissituatie met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking. Ook begeleid je kinderen van ouders met een verstandelijke beperking. Je ontlast het gezinssysteem door activiteiten met de kinderen/jongeren binnen en/of buitenshuis te ondernemen. Daarnaast ben je een voorbeeldfunctie voor de ouders (lichte opvoedingsondersteuning). De gezinnen die je begeleidt zijn vaak complexe gezinnen, hierin werk je samen met een gezinscoach van Cordaan Jeugd.


Je kunt doelen voor de kinderen/ jongeren formuleren, deze beschrijven en evalueren met de ouders. Als begeleider van het ambulante team Jeugd ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het werkplan. Hierin werk je nauw samen met de betrokken gedragsdeskundige en GZ-psycholoog.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij gezinnen thuis door heel Amsterdam.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma SPW-4, MMZ-4 of vergelijkbaar.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met kinderen/jongeren met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking. 
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring in het werken met gezinnen. 
 • Je bent flexibel inzetbaar en meerdere dagen in de week t/m 19.00 beschikbaar en kan om het weekend op zaterdag en/of zondag werken.


Verder heb je een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag individueel, in een team op afstand. De cliënt staat voor jou centraal. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel. Je biedt ondersteuning in netwerkopbouw en kan de ondersteuningsvraag van de cliënten vertalen naar concrete doelen. Je kunt zelfstandig binnen de kaders handelen. Verder ben je oplettend en resultaatgericht.

Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract voor 24-28 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg (€1.826 - €2.701 op basis van een fulltime dienstverband);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een ruim scholingsaanbod via ons eigen leerportaal;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;


Enthousiast?  
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou.

Meer informatie? Neem contact op met:

- Chantal van der Heijden (teammanager) via E. cvanderheijden@cordaan.nl.
- Marieke Hordijk (recruiter - voor vragen over de selectieprocedure) via T. 06 2835 6372.


De sluitingsdatum van deze vacature is woensdag 25 april.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 8 mei tussen 09:30 en 16:30


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.