Omschrijving

Als begeleider bij Cordaan Jeugd op onze locatie Van Koetsveldschool midden in de wijk Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost maak je impact op het leven van kinderen van 4 tot 12 jaar met een verstandelijke beperking en andere ondersteuningsvragen. Een mooie uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?
De arbeidsvoorwaarden voor de functie van begeleider zijn conform cao Gehandicaptenzorg. 

 • Een jaarcontract (24 tot 32 uur per week) met uitzicht op verlenging
 • Je krijgt een contract voor 21 tot 28 uur en bouwt daarmee uren op om in de schoolvakanties vrij te zijn).
 • Salaris en inschaling is conform cao Gehandicaptenzorg (begeleider) FWG 40 (min. €2.672 en max. €3.606) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur)
 • Je bent met schoolvakanties vrij
 • Uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding conform cao
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris
 • Scholingsmogelijkheden
 • Je werkt tijdens schooltijden (8:00 tot 16:00) en hebt de schoolvakanties gedeeltelijk vrij, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken?
Welkom in de inspirerende en positieve werkomgeving van de Koetsveldschool SO, gelegen in het hart van Watergraafsmeer. Als begeleider bij onze Zorgonderwijsgroep werk je nauw samen met de school, waar we twee lokalen huren en volledig meedoen met het onderwijsprogramma. De samenwerking met de school is ontzettend leuk en inhoudelijk heel fijn, wat zorgt voor een motiverend en ondersteunend klimaat.

Onze cliënten
Onze cliënten zijn kinderen van 4 tot 12 jaar met diverse verstandelijke beperkingen en ondersteuningsvragen, variërend van hulp bij communicatie en zelfredzaamheid tot het stimuleren van cognitieve vaardigheden. In kleine klasgroepen van ongeveer zeven kinderen, werk je samen met een andere begeleider om elk kind de individuele aandacht en zorg te bieden die het nodig heeft. Een mooie uitdaging met impact!

De Zorgonderwijsgroep
De Zorgonderwijsgroep biedt een unieke dagbehandeling binnen het speciaal onderwijs, waarbij we een multidisciplinaire aanpak hanteren. Er zijn twee groepen: een onderbouw- en een bovenbouwgroep, elk met ongeveer zeven kinderen. Voor kinderen die behoefte hebben aan een meer op maat gemaakte, ontwikkelingsgerichte aanpak, bieden wij een veilig en stimulerend dagprogramma. Hierin integreren we therapieën en behandelingen in het dagelijkse lesprogramma.

Bij ons draait alles om het ontwikkelingsperspectief van het individuele kind, waarbij zowel de zorg- als de onderwijsvragen centraal staan. We bieden een op maat gemaakte aanpak, afgestemd op de behoeften van zowel het kind als de ouders. Sluit je aan bij ons gedreven team van Cordaan Jeugd en draag bij aan de waardevolle ontwikkeling van onze jonge cliënten in een omgeving waar zorg en onderwijs hand in hand gaan.

Wat ga je doen?
Wij zoeken begeleiders die zelfstandig kunnen werken en tegelijkertijd de kracht van samenwerken in een klein, hecht team begrijpen. Als begeleider maak je dagelijks een verschil in het leven van kinderen. Je stelt ondersteuningsplannen op en voert ze uit volgens onze visie. Door functionele aanwijzingen te geven aan je collega's, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een greep uit jouw werkzaamheden: 

 • Jij bent het aanspreekpunt voor de kinderen en hun netwerk. Je legt en onderhoudt contacten die essentieel zijn voor hun welzijn en ontwikkeling. Samen met je team, waarin kwaliteit en betrokkenheid centraal staan, bouw je aan een veilige en stimulerende omgeving. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires, waarbij je jouw kennis en ervaring deelt en hen helpt groeien.

 • Je werkt nauw samen met collega’s van Cordaan Jeugd en therapeuten binnen de school, altijd met het doel om het beste voor de kinderen te bereiken. Jouw toewijding en inzet hebben een blijvende impact op hun leven en toekomst.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van minimaal een mbo diploma, bijvoorbeeld SPW, MMZ of een relevant hbo diploma zoals MWD, Pedagogiek of SPH.
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Je werkt in ieder geval op woensdag, donderdag en vrijdag.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de doelgroep: kinderen met een verstandelijke beperking (en bijkomende problematiek)
 • Je bent iemand die goed de regie kan pakken en een voortrekkersrol neemt
 • Creativiteit, oplossingsgerichtheid, structuur bieden, voorspelbaar zijn, een verzorgende houding hebben en geduld en liefde voor deze leerlingen op kunnen brengen, zijn belangrijke vaardigheden

We maken graag kennis met jou!

Enthousiast?
 Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren! Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Bernadet Krol via bkrol@cordaan.nl of 06-11253107. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

We kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatievoorwaarden https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature