Begeleider dagbesteding - De Drie Wachters

Omschrijving

Word jij onze nieuwe begeleider voor dagbesteding De Drie wachters?

Wat ga je doen?
Als begeleider bij De Drie Wachters heb je de coördinatie over de zorg van de cliënten op je groep. Je draagt zorg voor kwaliteit van dagbesteding en werkt doelgericht. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het werkplan plan en de uitvoering daarvan.

Als begeleider ondersteun je de cliënten op groeps- en individueel cliëntniveau. Je stemt af met verwanten, (woon-)begeleiders, de projectcoördinator en gedragsdeskundige. Je draagt zorg voor het opstellen- en uitvoeren van het individuele programma van de cliënt en het groepsprogramma van je groep.

Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit binnen je groep, je draagt bij aan een goede sfeer met je directe collega’s en het team van DC de 3 Wachters en levert een bijdrage aan de taken op de groep en binnen het dagcentrum. 

Waar ga je werken?
Op alle groepen van dagcentrum De Drie wachters. Meer informatie over het dagcentrum vind je hier.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een zorg- gerelateerd MBO diploma, niveau 4. Je hebt aantoonbare ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en autisme.

Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt methodisch. Je hebt een positieve en proactieve werkhouding en werkt graag in teamverband. Je hebt een open houding en je bent goed in plannen.

Je hebt kennis van de doelgroep en staat open om te leren. Je kunt reflecteren op je eigen handelen en bent goed in het geven en vragen van feedback. Je kunt omgaan met agressie, bent hierin getraind of bereid een training te volgen. Je hebt kennis van autisme en totale communicatie. Je hebt het talent om cliënten te begeleiden, je bent flexibel en hebt improvisatietalent. Je durft initiatief te nemen, creatief te denken, hebt doorzettingsvermogen en haalt je voldoening uit kleine ontwikkelingen.

Waar ga je werken?
Op alle groepen van dagcentrum De Drie wachters.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud.

  • Een jaarcontract voor 24 uur (met mogelijkheid tot uitbreiding), met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris in schaal FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Eindejaarsuitkering 7% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?
Om te solliciteren stuur je cv en motivatie via onderstaande knop! Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Abdel Alkadi, Teammanager DC De Drie Wachters via aalkadi@cordaan.nl

Voor vragen over het proces kan je terecht bij Saskia Teunissen (recruiter) via 0639184897 of steunissen@cordaan.nl

De sluitingsdatum van deze vacature is 2 februari 2019. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature