Begeleider dagbesteding EMB

Omschrijving

Voor mensen met een zeer ernstige meervoudige beperking is een zinvolle daginvulling van groot belang. Zij zijn vaak niet in staat zelf zinvolle activiteiten te ondernemen. Het opdoen van ervaringen met behulp van de zintuigen met adequate ondersteuning zorgt dat zij de wereld om hen heen kunnen herkennen en zij het leven betekenis kunnen geven. De dagactiviteiten zijn erop gericht om hen te laten ervaren dat zij de moeite waard zijn en dat hun leven zinvol en prettig is.


Wat ga je doen?

Als begeleider bij de gespecialiseerde dagbesteding van Cordaan heb je de coördinatie over de zorg van de cliënten op je groep. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de dagbesteding en werkt doelgericht. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het werkplan en de uitvoering daarvan.

Als begeleider ondersteun je de cliënten op groeps- en individueel cliëntniveau. Je stemt af met verwanten, (woon-)begeleiders, de PBer en gedragsdeskundige. Je draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren van het individuele programma van de cliënt en het groepsprogramma van je groep.

Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit binnen je groep, je draagt bij aan een goede sfeer met je directe collega’s en het team van DC Gaasperdam en levert een bijdrage aan de taken op de groep en binnen het dagcentrum.
 

Waar ga je werken?

Op groep 4 van dagcentrum Gaasperdam.  Een modern dagactiviteitencentrum met grote, lichte ruimtes in Amsterdam Zuidoost. Groep 4 is een groep cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Je begeleidt dagelijks samen met je collega 8 cliënten volgens een vast programma en vaste begeleidingsafspraken. Je werkt samen in en team met zes belegeiders. Klik hier voor meer informatie over locatie Gaasperdam.

 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant MBO 4 diploma (mmz, mwd, spw);
 • Je bent beschikbaar voor 32-36 uur per week (Je werkt doordeweeks op vaste tijden. (Bij deze functie horen geen weekend/avonddiensten);
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Je hebt kennis van de doelgroep en je bent altijd bereid om bij te leren;
 • Je kunt goed methodisch en gestructureerd werken;
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen en bent goed in het geven en ontvangen van feedback;
 • Je durft initiatief te nemen, creatief te denken, hebt doorzettingsvermogen en haalt voldoening uit kleine ontwikkelingen.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud

 • Een jaarcontract voor 32-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • We stimuleren intitiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en
  hebben een ruim trainingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stanja Maerten via smaerten@cordaan.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 24 maart. De gesprekken vinden plaats op donderdag 4 april

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.