Omschrijving

Ben jij een zorgprofessional met een MBO 4 diploma en zoek je een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dagcentrum Gaasperdam heeft een vacature voor een begeleider dagbesteding op groep 3 en 14 voor 24-32 uur per week. Bij ons krijg je de kans om EMB cliënten te ondersteunen en een zinvolle daginvulling te bieden. Kom jij ons gezellige team versterken en bijdragen aan de ontwikkeling van onze cliënten? Solliciteer nu!
Wat krijg je van ons?
We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud. Daarnaast;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in FWG 40 (min. € 2.025 en max. € 2.993 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Een leuke bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Fiets stuk? Cordaan vergoed tot wel €80,- per jaar aan fietsreparaties!
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!

Wat ga je doen?

Als begeleider binnen de dagbesteding werk je samen met je collega’s op een groep waar dagbesteding geboden wordt aan volwassen cliënten met een zeer ernstige verstandelijke - en meervoudige beperking. Binnen de groep ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun netwerk. Je draagt zorg voor kwalitatieve dagbesteding en werkt doelgericht. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de zorgplannen. Je werkt nauw samen en stemt regelmatig af met het netwerk van de cliënt, gedragsdeskundige, trajectcoördinator, paramedici en andere betrokkenen.

Naast het werken op de groep, heb je een actieve rol binnen het dagcentrum en lever je een bijdrage aan groeps- overstijgende werkzaamheden. Ook volg je regelmatig trainingen om je professionele kennis op peil te houden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op mbo 4 of hbo niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). Of je bent een student SPH die relevante werkervaring wil opdoen.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week ( van maandag t/m donderdag van 08:45 tot 16:45 uur). 
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je kunt goed methodisch en gestructureerd werken. Je houdt het overzicht, signaleert wat nodig is en zet de lijnen uit.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en stemt af op je gesprekspartner.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, vraagt en geeft feedback, je bent toegankelijk en durft initiatief te nemen.

Waar ga je werken?

Op dagcentrum Gaasperdam of onze dependance op Parkhof 100-C. We bieden onze cliënten een veilige en stimulerende omgeving waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en stapjes kan maken in het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden. Het activiteitenaanbod is verdeeld in een aantal clusters met ieder zijn eigen doelgroep en expertise. De cliënten zijn volwassen en hebben een matige tot zeer ernstige (meervoudige) beperking.

Je komt te werken op groep 3 en één dag op groep 14. Het is een hele leuke EMB-groep met enthousiaste collega's! Groep 14 is onze dependance op Parkhof. Je komt te werken in een leukmini-team op een opzichzelfstaande afdeling van 3 groepen met hartverwarmende EMB-cliënten. 
Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. 

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stanja Maerten (manager Gaasperdam) via smaerten@cordaan.nl. Voor vragen over het proces kan je terecht bij Hedwig Stolk (recruiter) via hstolk@cordaan.nl of bel naar 06- 43627999.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature