Omschrijving

Beschik jij over een niveau 4 diploma in de zorg en wil je graag werken op een dagbesteding in omgeving Amsterdam? Ons team op De Werf in Amsterdam Noord is op zoek naar een begeleider dagbesteding voor 16-32 uur per week. Kom jij op deze uitdagende locatie de cliënten helpen bij het betekenisvol invullen van hun dag, zodat zij (en jij!) met een voldaan gevoel weer naar huis gaan?

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 40; €2617,- €3535, o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding of fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben een ruim trainingsaanbod.

Wat ga je doen?
Als begeleider bij de gespecialiseerde dagbesteding van Cordaan heb je de coördinatie over de zorg van de cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag;

 • Je draagt zorg voor de kwaliteit van de dagbesteding, werkt actief mee aan de omvorming naar de Triple-C werkwijze en je werkt doelgericht
 • Je bent samen met de traject coördinator verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het zorgplan en de uitvoering daarvan.
 • Daarnaast ondersteun je als begeleider de cliënten op groeps- en individueel cliëntniveau;
 • Je stemt af met verwanten, (woon-)begeleiders, de persoonlijk begeleider en gedragsdeskundige.
 • Je draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren van de activiteitenprogramma's en begeleidt de cliënten gedurende de dag bij het uitvoeren van de betekenisvolle activiteiten en werkzaamheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit binnen je groep, je draagt bij aan een goede sfeer met je directe collega’s en het team van De Boei en levert een bijdrage aan de taken op de groep.

Waar ga je werken?
De Boei is gesitueerd op het terrein van De Werf in Amsterdam Noord. Op de Boei wordt dagbesteding geboden aan cliënten die gespecialiseerde begeleiding nodig hebben. De meeste cliënten wonen op de Werf en een groeiend deel van onze doelgroep is nog thuiswonend.

Momenteel wordt de dagbesteding omgevormd volgens de uitgangspunten van het orthopedisch behandelmodel Triple-C, waarbij cliënten het gewone leven ervaren. We gaan uit van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, kijken anders naar probleemgedrag en bieden een goedgevuld en betekenisvol dagprogramma aan. Binnen de gehele locatie wordt met Triple C gewerkt. Triple C is een methodiek in de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Door een andere manier van kijken realiseer jij samen met de groep activiteiten die tegemoet komen ieders behoeften. Zoals het creëren van een prettige leefomgeving, dienstbaar zijn voor een ander en echt iets betekenisvol doen.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant diploma op minimaal mbo 4 niveau (pedagogisch of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work).
 • Je bent beschikbaar voor 16-32 uur per week. 
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking en de specifieke doelgroep waar je voor solliciteert.
 • Je bent sensitief, kunt goed anticiperen op gedrag en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent je bewust van je rol in het team en kunt goed samenwerken, je neemt initiatief en denkt mee over veranderprocessen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een portie lef en een gezonde dosis humor;

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jou! Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou.

Voor meer informatie over de functie kan je bellen of mailen naar Anneclair van Veen (Teammanager) via anvanveen@cordaan.nl of 06 –18906824 en Gerard Doodeman (Project coördinator) via gdoodeman@cordaan.nl of 06 – 28498588. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je bellen of mailen naar Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature