Omschrijving

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waar je echt het verschil kunt maken? Dagcentrum De Elzen biedt mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, zoals ASS, een veilige en zinvolle dagbesteding. We zoeken een enthousiaste begeleider voor 24 uur per week voor onze structuurgroep. Lees snel verder en ontdek of deze baan bij jou past!

Wat bieden wij?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor deze functie conform cao Gehandicaptenzorg.

  • Een jaarcontract van 24 uur per week met een uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris van minimaal €2.672,00 tot maximaal €3.606,00 (FWG 40) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder als begeleider kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

In onze structuurgroep werk je dagelijks met 5 volwassen mannen met ASS en een ontwikkelingsniveau van 2 tot 6 jaar. Je begeleidt hen bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt voor een veilige en stabiele omgeving. De cliënten doen verschillende werkzaamheden, zoals schoonmaken in de buurt en creatieve activiteiten. Je helpt hen structuur en variatie te bieden in hun dag, het is belangrijk dat jij:

  • Stevig in je schoenen staat: Je kunt goed omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en weet hoe je moet reageren op verbale of fysieke agressie.
  • Ervaren en geduldig bent: Je hebt ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking en ASS.
  • Betrokken en zorgzaam bent: Je hebt een warm hart voor deze doelgroep en biedt hen de aandacht en begeleiding die zij nodig hebben.

Als begeleider ben je 24 uur per week beschikbaar, de werkdagen zijn in overleg. Je werkt doorgaans alleen op de groep. Daarnaast zul je regelmatig in overleg zijn met o.a. woonsituaties, families, collega´s en andere disciplines. Je bent gedurende de dag verantwoordelijk voor de cliënten, maar er zijn altijd collega's op de achtergrond aanwezig waaraan je hulp kunt vragen.

Vereisten

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar 

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.  

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Solliciteer nu direct online. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth van der Grinten-Bezemer (Teammanager) via lvandergrinten@cordaan.nl of 06 – 12 60 78 36. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen via nvanveenhuizen@cordaan.nl of bel naar 06-11 86 50 88. We kijken uit naar jouw reactie! De sluitingsdatum van deze vacature is 22 augustus 2024. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature