Begeleider Flex VGZ-GGZ

Omschrijving

De perfecte manier voor een eerste kennismaking met Cordaan is het Flexbureau. Op basis van jouw beschikbaarheid leer je verschillende locaties kennen. Het Flexbureau is voor mensen die niet vast willen zitten aan 1 locatie, voor mensen die meer willen leren over de verschillende doelgroepen en als instroom binnen een van de grootse zorgorganisaties van Amsterdam. Is er wederzijdse tevredenheid, dan word je namelijk zonder probleem overgenomen. Wat denk jij? Ideaal toch?!


Wat ga je doen?

Als begeleider heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden, ook op het gebied van de ADL & HDL. Voor het resultaat en de kwaliteit ben jij als begeleider verantwoordelijk. Vanuit het Flexbureau word je ingezet op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam, daar waar ondersteuning nodig is.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in bezit van een diploma MMZ, SPH, MWD, Z- Verpleegkunde of vergelijkbaar (diploma is een vereiste) en je hebt aantoonbare (stage)ervaring in het werkgebied.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met werken met (jong) volwassene en/of oudere mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding.
  • Tevens werk je graag in teamverband.
  • Kortom je bent een echte aanpakker die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Jouw kwaliteiten:

Bij het Flexbureau zijn wij per direct op zoek naar collega's die zelfstandig kunnen werken, niet meer dan 28 uur werkzaam zijn bij een andere werkgever en bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar zijn voor het Flexbureau. Kandidaten uit de regio Amsterdam hebben de voorkeur. Het is voor deze functie essentieel dat je ook met cliënten wilt werken met een lager niveau, wat inhoudt dat er ADL werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Bovendien schrik je niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

 

Waarom is werken bij het Flexbureau ideaal?

Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Daar worden wij alleen maar enthousiast van. Tevens zijn er doorgroei mogelijkheden binnen Cordaan.


Wat krijg je van ons?
Je gaat bij verschillende locaties van Cordaan aan de slag. Het salaris en inschaling is conform CAO (Gehandicaptenzorg) en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Doodeman, Intercedent Flexbureau VGZ/GGZ, T 06-28498588. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.


Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.