Omschrijving

Maak kennis met de Flexpool Wonen, Werken en Dagbesteding. 

De Flexpool is er voor mensen die ervaring willen op doen of zich (nog) niet willen binden aan één locatie. Daarnaast is het dé manier om Cordaan binnen te komen en door te groeien binnen een van de grootste zorg organisaties van de gemeente Amsterdam. Is er wederzijdse tevredenheid bij een van de locaties waar jij flext? Dan stroom jij zonder problemen door.

Na jouw sollicitatie bij de Flexpool word je op basis van jouw opleiding wel of niet uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek kan het zijn dat je direct hoort of je wel of niet bent aangenomen. Misschien start jij vervolgens de volgende dag al. Is dat toch net iets te snel? Dan kijken we samen met jou naar jouw gewenste startdatum. Wil jij graag ervaring op doen binnen de zorg of wil je jouw flexibiliteit optimaal benutten? Solliciteer dan bij onze Flexpool!

Gezien wij persoonlijke ontwikkeling en groei graag willen stimuleren geniet je bij ons van voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Zo investeren wij graag in jou als medewerker. Beschik je over een relevant diploma op minimaal mbo 3 niveau (agogische zorg of gerelateerde studie); dan bieden wij jou graag de kans om door te groeien tot begeleider niveau 4! Tevens willen we jou als niveau 4 begeleider graag de mogelijkheid bieden om door te groeien middels een relevante hbo opleiding via Cordaan.

Wat krijg jij van ons?
 • Tijdelijk contract (met een uren indicatie van 3 tot 24 uur per week op basis van een min-max contractvorm) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het is ook mogelijk om vaste flexer te worden bij een van onze locaties;
 • Begeleider Flex: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; € 2.258- € 3.198 o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Als medewerker van de flexpool ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Tevens zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen Cordaan. Als interne kandidaat heb je namelijk bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Je gaat bij verschillende locaties van het domein Wonen, Werk en Dagbesteding aan de slag, maar het is ook mogelijk om vaker en meer op een bepaalde locatie te werken.

Je gaat aan de slag binnen de doelgroepen LVB, MVB en EVB. Het is ook mogelijk dat je gaat werken als vaste flexers op een locatie. Als begeleider heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Voor het resultaat en de kwaliteit ben jij als begeleider verantwoordelijk.

Vanuit de flexpool word je ingezet op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam, daar waar ondersteuning nodig is.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een zorgdiploma SPW, MMZ, SPH, MWD, Z- Verpleegkunde of vergelijkbaar (diploma is vereiste). 
 • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroepen LVB, MVB en EVB;
 • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je wilt werken met verschillende doelgroepen;
 • Je hebt een enthousiaste, assertieve en positieve werkhouding;
 • Je werkt graag in teamverband, maar kan prima zelfstandig functioneren;
 • Je bent op zoek naar een flexibele functie;
 • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar. 

Enthousiast?  
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature