Omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als flexbegeleider in de zorg voor kinderen en/of jongeren met een ernstige verstandelijke beperking? Wil je graag werken op alle mooie jeugdlocaties van Cordaan Jeugd? Ben je op zoek naar diversiteit en uitdaging in je werk? Dan is Cordaan Jeugd op zoek naar jou!


Vanuit onze Flexpool Jeugd werk je als ondersteunend begeleider op verschillende locaties van Cordaan Jeugd door de hele stad. We hebben kinderdienstencentra, zorg onderwijsgroepen, weekendopvang en een logeerhuis. Binnen Cordaan Jeugd werken we met  kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en bijkomende problematieken zoals autisme en hechtingsproblematiek. Op de verschillende locaties leveren we zorg aan kinderen en jongeren in de leeftijd van +/- 3 tot 18 jaar. Op alle groepen en in alle begeleiding ligt het accent op structuur en veiligheid, dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor de ontwikkeling van onze kinderen en jongeren. Er is veel expertise op het gebied van gedrag- en ontwikkelingsachterstanden aanwezig. We begeleiden de kinderen en jongeren volgens diagnostiek en behandellijnen in samenwerking met ondersteunende diensten en behandelaren.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden je een aanstelling voor een jaar. Je krijgt een contract voor minimaal vier uur per week. Het salaris en inschaling is conform CAO FWG schaal 35. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent (bijna) in het bezit van een diploma MMZ 3, MMZ 4, SPH, MWD of vergelijkbaar.

Je hebt enige ervaring en een grote affiniteit met kinderen en jeugdigen met een ernstige verstandelijke beperking. Je bent, per direct, minimaal 2 dagen per week beschikbaar. 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Heinsman, teammanager Cordaan Jeugd, T 06 46 425 119 of mailen naar mheinsman@cordaan.nl. Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een korte motivatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature