Begeleider Flexpool VGZ / GGZ

Omschrijving

Maak kennis met het Flexbureau VGZ / GGZ van Cordaan. Het Flexbureau is er voor mensen die ervaring willen op doen of zich (nog) niet willen binden aan één locatie. Daarnaast is het dé manier om Cordaan binnen te komen en op te klimmen binnen een van de grootste zorg organisaties van de gemeente Amsterdam. Is er wederzijdse tevredenheid bij een van de locaties waar jij flext? Dan stroom jij zonder problemen door. Sterker nog, dit komt zo vaak voor dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe talenten. Wat denk jij? Ideaal toch?!     

 

Baan in 1 dag

Bij ons is het mogelijk: 's ochtends op een sollicitatiegesprek, 's middags een baan! Na jouw sollicitatie bij het Flexbureau word je op basis van jouw opleiding wel/niet uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek kan het zijn dat je direct hoort of je wel/niet bent aangenomen. Misschien start jij vervolgens de volgende dag al. Is dat toch net iets te snel? Dan kijken we samen met jou naar jouw gewenste startdatum. Regelmatig organiseren wij ook informatiemiddagen. 

 

Wat ga je doen? 

Als begeleider heb je de regie over de zorg van meerdere cliënten. Afhankelijk van waar jij wordt ingedeeld is dit de doelgroep VGZ, GGZ of Jeugd. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Ook op het gebied van de ADL & HDL. Voor het resultaat en de kwaliteit ben jij als begeleider verantwoordelijk. Vanuit het Flexbureau word je ingezet op verschillende locaties verspreid over heel Amsterdam, daar waar ondersteuning nodig is.  

Vereisten

Wie ben jij?  

  • Je bent in bezit van een zorg diploma SPW, MMZ, SPH, MWD, Z- Verpleegkunde of vergelijkbaar (diploma is een vereiste).

  • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroep VGZ en/of GGZ.

  • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je vind het geen probleem om ADL werkzaamheden te verrichten.
  • Je wilt werken met verschillende doelgroepen, ook die met een lager niveau.

  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding. 

  • Je werkt graag in teamverband. 

  • Je ziet jezelf in de rol van coach en begeleider.

  • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar en werkt niet meer dan 28 uur bij een andere werkgever.  


Waarom is werken bij het Flexbureau ideaal? 

Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Daar worden wij alleen maar enthousiast van. Tevens zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen Cordaan. Als interne kandidaat heb je namelijk bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. 
 

Wat krijg je van ons? 

Je gaat bij verschillende locaties van Cordaan aan de slag. Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan. 
 

Enthousiast?   

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met je op.

 

Meer informatie? Neem contact op met Gerard Doodeman (intercedent Flexbureau VGZ / GGZ & Jeugd)
via T. 06 2849 8588

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.