Begeleider flexpoule dagbesteding

Omschrijving

Ben je op zoek naar een flexibele baan als begeleider in de dagbesteding? Heb je een mbo4 diploma in een agogische studierichting of studeer je SPH en wil je alvast wat werkervaring opdoen in de dagbesteding? Kom werken in onze flexpoule!


Wat ga je doen?

Voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en een ernstige verstandelijke beperking, is een overzichtelijke en actieve daginvulling van groot belang. Zij hebben vaak specifieke ondersteuningsvragen en laten gedrag zien waarvan anderen vaak niet begrijpen waar dat gedrag vandaan komt. Er is soms sprake van (dreiging van) agressie, wat hoge eisen stelt aan de deskundigheid en stabiliteit van jou als begeleider.

Als flex-begeleider val je in op verschillende groepen van onze gespecialiseerde dagbesteding. Je bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week. De werktijden liggen tussen 8.15 en 16.30 en kunnen zes-, zeven of acht-uurs diensten zijn. Je begeleidt dagelijks samen met je collega's een groep cliënten volgens een vast programma en vaste begeleidingsafspraken. Je bent gedurende de dag mede-verantwoordelijk voor de cliënten maar er zijn altijd collega's op de achtergrond om hulp aan te vragen. 


Waar ga je werken?

De gespecialiseerde dagbesteding van Cordaan is er op gericht mensen met een verstandelijke beperking, zinvolle dagbesteding te bieden. Als flexer kun je worden ingezet op de locaties De Elzen, De Rank, De Boei en Gaasperdam.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in bezit van een relevant diploma op MBO 4 of HBO niveau (agogische of zorg gerelateerde studie zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work). Of je bent een student SPH die vast wat relevante werkervaring wil opdoen.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 en maximaal 32 uur per week.
  • Je hebt enige werkervaring in de zorg of dagbesteding. Bij voorkeur met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat krijg je van ons?

  • Een min-max contract voor 8-32 uur
  • Salaris in schaal FWG 35 van de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
  • We stimuleren intitiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben een ruim trainingsaanbod.
  •  

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. Gesprekken zullen eind juni plaats vinden.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.