Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je inzetten zodat zij zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Word dan onze collega bij locatie Parkhof in Zuidoost!

Wat ga je doen?
Als begeleider ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor jouw cliënt. Dat is belangrijk, zo vindt ook collega Odil: 'Cliënten betekenen veel voor me. Ik kan met mijn collega's communiceren en hoef niet bang te zijn om op mijn tenen te lopen. Ik mag alles zeggen en dat doe ik gewoon. Ik ken de cliënten echt en zij kennen mij door en door'. Samen met jouw team draag jij de verantwoordelijkheid over de zorg van de bewoners. Zo voer je ADL taken uit verspreid over de dag. Ook onderhoud je de contacten met zowel de verwanten en familie van de cliënt, als met artsen en andere disciplines. Omdat jouw relatie met de bewoners goed is, ben jij ook de eerste die signaleert wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op onze locatie Parkhof in Amsterdam Zuidoost. Locatie Parkhof bevindt zich vlak bij metrostation en winkelcentrum Reigersbos. De locatie beschikt over een lift en een groot zonnig terras én tuin. Een fijne locatie, waar je met je collega's het verschil kan maken. Saro kan dat beamen: 'Ik vind het fijn dat er geen agressie is en dat de bewoners elke dag zo enthousiast zijn over de kleinste dingen, daar word ik blij van. Ik ben ook gaan houden van Amsterdam Zuid-Oost. Er is heel veel groen hier en ik hou ook van diversiteit'.
We zoeken zowel iemand voor Parkhof EMB als Parkhof Ouderen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een MBO 4 zorgdiploma (bv. MMZ4, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW);
 • Je hebt ervaring met de doelgroep EMB;
 • Je draait je hand niet om voor ADL (zorg voor de algemene dagelijkse levensbehoefte);
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 28 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waak- of slaapdiensten);
 • Je hebt lef, neemt initiatief, kunt goed relativeren, hebt een goed gevoel voor humor en je hebt zin om aan de slag te gaan op een van onze typisch Amsterdamse locaties.

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (28 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in schaal FWG 40 (min. € 2.236 en max. € 3.154 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature of over de locatie kun je contact opnemen met Efilay Eraslan (teammanager Parkhof) via eeraslan@cordaan.nl Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers (recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature