Begeleider gespecialiseerde dagbesteding Noord

Omschrijving

Ben jij de enthousiaste en ervaren begeleider die wij zoeken?

Wat ga je doen? 

Je wordt begeleider van cliënten op onze gespecialiseerde dagbestedingslocatie De Boei. De Boei is gesitueerd op het terrein van De Werf in Amsterdam Noord. Op de Boei wordt dagbesteding geboden aan cliënten die gespecialiseerde begeleiding nodig hebben. De meeste cliënten wonen op de Werf of zijn thuiswonend.


Momenteel wordt de dagbesteding omgevormd volgens de uitgangspunten van het orthopedisch behandelmodel Triple-C, waarbij cliënten het gewone leven ervaren. We gaan uit van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, kijken anders naar probleemgedrag en bieden een goedgevuld en betekenisvol dagprogramma aan.


Samen met je collega’s begeleid je cliënten gedurende de dag bij het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten en werkzaamheden. Ook draag je bij aan het verder vormgeven van dagbesteding volgens de Triple-C uitgangspunten.Vereisten

Wie ben jij?

- Je bent in het bezit van een agogisch diploma op niveau 4;

- Je bent 32 uur per week beschikbaar;

- Je bent sensitief, kunt goed anticiperen op gedrag en staat stevig in je schoenen;

- Je bent je bewust van je rol in het team en kunt goed samenwerken, je neemt initiatief en denkt mee over veranderprocessen;

- Je beschikt over een portie lef en een gezonde dosis humor;


Wat krijg je van ons? 

Behalve een enorm leuke en uitdagende baan, bieden wij:  

· Een contract voor 32 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

· Een ruim trainingsaanbod. Wil jij je ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dat kan! We kijken samen naar de mogelijkheden.  

· Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40: max. € 2760,17,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en een eindejaarsuitkering van 7,4 procent van het jaarsalaris.

· Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding volgens CAO. 


Enthousiast?

Solliciteer hier online! Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sandra Weijdema, teammanager Gespecialiseerde Dagbesteding in Noord. Tel.: 06 22 77 44 28.


Houd goed je spambox in de gaten, je ontvangt altijd een mail ter bevestiging van jouw sollicitatie!