Begeleider GGZ

Omschrijving

Jij krijgt de ruimte als ervaren persoonlijk woonbegeleider om jouw expertise toe te passen op de locatie de Geuzenhoek. Als woonbegeleider is het aan jou de taak de bewoners te begeleiden in hun zelfredzaamheid. Je staat naast de cliënten, werkt aan doelen en versterkt daarnaast het team met jouw expertise. Heb jij een gezonde dosis humor, kan jij goed omgaan met crisissituaties en tegelijkertijd snel schakelen? Solliciteer direct en dan nemen wij z.s.m contact met jou op.  


Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ondersteun je de cliënten, stelt samen met hen een persoonlijk ondersteuningsplan op waarin de wensen en doelen worden vastgelegd en bewaakt de uitvoering daarvan. Er wordt binnen de GGZ locaties van Cordaan volgens de herstel ondersteunende begeleiding gewerkt. Uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert. Je staat naast de cliënt en kijkt samen naar mogelijkheden.

Waar ga je werken?

De locatie Geuzenhoek in Amsterdam Geuzenveld is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Momenteel vindt er een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komt wonen. Naast cliënten binnen de geuzenhoek wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg, gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. De locatie biedt jou een jaar contract van 32u met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau, zoals, SPH, MWD of HBO-V waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken, op dag-, avond en incidenteel nachtdiensten.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen. Wat krijg je van ons?

 • Het salaris en inschaling is conform CAO GGZ FWG 45 (min €2.187,- en max. €3.086)
 • Pensioenregeling
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega's;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets;
 • Niet te repareren? Cordaan heeft ook een fietsenplan. 


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Het opvragen van een bewijs van goed gedrag is onderdeel van de sollicitatie procedure. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Hordijk van de afdeling werving en behoud via 06 - 2835 6372 of mail naar marieke@cordaan.recruitee.com


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.