Omschrijving

Jij krijgt de ruimte als begeleider om jouw expertise toe te passen op de locatie de Geuzenhoek. Als begeleider is het aan jou de taak de bewoners te begeleiden in hun zelfredzaamheid. Je ondersteunt cliënten met psychiatrische en psychosociale problematiek bij de alledaagse levenshandelingen en draagt bij aan het herstel en het vergroten van de eigen regie, zelfredzaamheid, stabilisatie bij achteruitgang en de participatie in de maatschappij. Heb jij een gezonde dosis humor, kan jij goed omgaan met crisissituaties en tegelijkertijd snel schakelen? Solliciteer direct en dan nemen wij z.s.m contact met jou op. 

Wat ga je doen?

Als begeleider GGZ ondersteun je de cliënten in een uitvoerende rol, en draag je inhoudelijk bij aan het persoonlijke ondersteuningsplan van cliënten waarin de wensen en doelen worden vastgelegd. Als begeleider bewaak je de uitvoering daarvan. Er wordt binnen de GGZ locaties van Cordaan volgens de herstel ondersteunende begeleiding gewerkt. Uitgangspunt is dat je de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk bevordert. Je staat naast de cliënt en kijkt samen naar mogelijkheden. Als begeleider GGZ werk je nauw samen en ontvang  je aanwijzingen van de Persoonlijk Begeleider.

Waar ga je werken?
De locatie Geuzenhoek in Amsterdam Geuzenveld is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Momenteel vindt er een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komt wonen. Naast cliënten binnen de Geuzenhoek wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg, gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. De locatie biedt jou een jaar contract van 32u met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op minimaal MBO4 niveau waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Je bent bereid in wisseldiensten te werken, op dag-, avond en incidenteel nachtdiensten.
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Wat krijg je van ons?

 • Het salaris en inschaling is conform cao GGZ FWG 40 (nog nader te bepalen);
 • Pensioenregeling;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega's;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets;
 • Niet te repareren? Cordaan heeft ook een fietsenplan. 


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (recruitment) via 06 2835 6372 of mhordijk@cordaan.nl.

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature