Omschrijving

Cordaan GGZ is op zoek naar nieuwe begeleiders! Cordaan GGZ werkt met verschillende doelgroepen: van ambulante zorg, beschermd wonen tot meerzorg. Jij krijgt de ruimte als begeleider om jouw expertise toe te passen op een van onze veelzijdige GGZ locaties, die je verspreid door heel Amsterdam vindt. Word jij onze nieuwe collega op een van onze locaties?

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 40 (min €2.121,- en max. €3.101 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s!

Wat ga je doen?
Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan onze bewoners. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan. Je ondersteunt de bewoners met ADL, maar ook met HDL (huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen). Ook onderneem je diverse activiteiten samen zoals een supermarktbezoek, of een ziekenhuisafspraak of fysiobezoek. Ook signaleer je verbeterpunten binnen het team, denk je mee over oplossingen, en vervul je hierin een proactieve rol.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde agogische zorgopleiding vanaf niveau 4;
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week en ben flexibel inzetbaar (onregelmatige diensten, weekend-, avonddiensten);
 • Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt enige jaren werkervaring met mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek met een (licht) verstandelijke beperking;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen en daarop reflecteren;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat methodisch te werken en jenhebht vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, autisme);
 • Je kan in spelen op de sociaal-emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl.

Waar ga je werken?
Momenteel zoeken wij een begeleider (mbo 4) op de volgende GGZ locaties:

 • Snelleveldstraat (Zuidoost): 32 uur per week. Hier wonen 23 volwassen cliënten met psychiatrische problematiek, die ondersteuning nodig hebben in hun psychisch en sociaal functioneren en in het leven van alle dag. Vanuit locatie worden er ook enkele ambulante cliënten thuis bezocht. Als begeleider binnen de 24-uurs Snelleveldstraat voer je in samenwerking met jouw collega's het persoonlijk ondersteuningsplan van de cliënten uit. Er wordt gewerkt volgens de herstelondersteunende begeleiding waar de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënten op alle levensterreinen zo veel mogelijk wordt bevorderd. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen.
 • Hofmeyrstraat (Amsterdam Oost): 24-32 uur per week. Aan de rand van de Transvaalkade vind je op de Hofmeyrstraat 30 woonplekken voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. De bewoners van de Hofmeyrstraat hebben een uiteenlopende behoefte aan zorg en ondersteuning waarbij de één vooral zorg nodig heeft op het somatische vlak, en de ander meer begeleiding en nabijheid nodig heeft. Het is een echte stadse locatie. De locatie is goed te bereiken met het OV en bevindt zich vlakbij het Amstel station. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden en ook op zon- en feestdagen. Enkel als nachtdienst werken is ook mogelijk!
 • Geuzenhoek (Amsterdam Nieuw-West): 32 uur per week. Deze locatie zoekt zowel een begeleider (overdag) als een vaste nachtdienst. De Geuzenhoek is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek en somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Naast cliënten binnen deze locatie wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. Er is ook sprake van ADL-zorg. Als begeleider draai je wisseldiensten. Als nachtdienst draai je ongeveer 8 nachtdiensten per maand, 4x2 nachten per week bij voorkeur. In overleg kan dit uitgebreid worden naar meer uren op andere tijden. 
 • IJdoornlaan (Amsterdam Noord): flexibele diensten (min. 3 en max. 24 uur per week.) De IJdoornlaan is een locatie in Noord waar onze GGZ-cliënten in één van de woongroepen beschermd kunt wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In de buurt van de IJdoornlaan is nog een woonlocatie, de Bezaanjachtplein, en nog twee losse woningen. Het team van De IJdoornlaan biedt ook ondersteuning aan deze cliënten. Je draait wisselende diensten op verschillende tijden, ook op zon- en feestdagen, en incidenteel nachtdiensten.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl / 06-28356372.

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature