Omschrijving

Als begeleider op onze locatie De Boeg in Amsterdam-West maak je het verschil in het leven van ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid en een somatische hulpvraag. Zij hebben graag de regie over hun eigen leven, maar hebben hier en daar jouw steun en begeleiding nodig. Een mooie uitdaging voor jou! 

Wat krijg je van ons?

De functie van begeleider valt in de cao GGZ. 

  • Jaarcontract van 24 tot 36 uur per week (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.595,00 tot maximaal €3.541,00 (FWG 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
  • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding
Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij als begeleider jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen

Als begeleider werk je met ouderen met een psychische en somatische kwetsbaarheid. De ene bewoner heeft veel last van wanen of psychoses en heeft behoefte aan stabiliteit, terwijl de ander graag laagdrempelige activiteiten onderneemt maar veel bezwaren ziet. Jij past jouw manier van begeleiden aan op de wensen en behoeften van de bewoners.

Hiernaast hebben de bewoners hulp nodig bij ADL. Denk hierbij aan douchen, toiletbezoek, uit bed halen of hulp bij eten. De meesten kunnen een aantal van deze dingen nog zelfstandig. Jij moedigt hen aan om datgene wat zij zelf nog kunnen, ook echt zelf te doen.

Welkom bij De Boeg: onze afdeling vind je in een seniorenflat in de levendige wijk Bos en Lommer met het park en winkels om de hoek. Hiernaast kunnen onze bewoners beneden naar dagbesteding en het buurthuis en hebben we een gezamenlijke woon- en eetkamer. Een mooie werkplek waar veel gebeurt en de bewoners veel kunnen doen.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4 in de zorg
  • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar
  • Je bent bereid om overdag, 's avonds en sporadisch 's nachts te werken
  • Je vindt het leuk om verzorgende en ADL taken te doen 

Wil jij hiernaast graag met ouderen met een psychiatrische kwetsbaarheid werken? Dan maken we graag kennis met jou!

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou!

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Mail, app of bel dan met de recruiter Larissa Cöhrs via lcohrs@cordaan.nl of 06 42 40 56 02

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar

Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature