Omschrijving

Als begeleider op locatie Geuzenhoek in Amsterdam Nieuw-West zorg jij ervoor dat cliënten met psychiatrische en psychische problematiek zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Door onder andere tuinfeestjes op vrijdag, dagbesteding en jouw stimulerende begeleiding voelen zij zich echt onderdeel van de wijk. Lees hieronder snel meer over de vacature! 

Wat krijg je van Cordaan

Voor deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een jaarcontract van 24 tot 36 uur  met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris van minimaal €2.595,00 en maximaal €3.541,00 bruto (FWG 40) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week) 
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Waar ga je werken
Welkom bij locatie Geuzenhoek: een vertrouwde en veilige locatie in Amsterdam Nieuw-West waar wij de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten met GGZ-problematiek stimuleren. Onze locatie heeft een prominente plek in de wijk. We vinden het dan ook belangrijk dat onze cliënten onderdeel zijn van de buurt. Ze krijgen dagbesteding en elke vrijdag organiseert De Groene Kans een tuinfeestje in onze prachtige binnentuin voor buurtbewoners. Kom jij de volgende keer ook?

Bij ons wonen 49 cliënten in de leeftijd van 28 tot 90 met psychische- en psychiatrische problematiek zoals hechtingsproblematiek, complex trauma en psychose. Daarnaast wonen er nog een aantal cliënten in de wijk. De cliënten zijn ontzettend divers en brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Zo stimuleren we de ene cliënt om beneden een uurtje koffie te drinken en de kamer op te ruimen. En de andere cliënt begeleiden we naar een leven zonder psychoses, dagbesteding en zelfstandige satellietwoning in de buurt. We vieren grote én kleine successen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat cliënten hun talenten ontwikkelen en zelfvertrouwen krijgen. Zo maakt één van onze cliënten posters voor de activiteiten die we organiseren.

Ons team is gezellig en de sfeer is goed. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en vinden het leuk om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als  begeleider GGZ bij Cordaan begeleid je de bewoners in hun dagelijks leven. Je verstrekt medicatie, helpt hen bij het opruimen en schoonmaken van de kamers en stimuleert hen om zelfstandig te worden. Dit heeft voor elke cliënt een andere betekenis. Als begeleider leer je de cliënten heel goed kennen waardoor je in kan spelen op de verschillende wensen en behoeften. Een mooie uitdaging voor jou! 

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Een mbo-4 diploma in een relevante richting (zorg of sociaal werk)
  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in de zorg en ervaring met cliënten met GGZ-problematiek
  • Je bent in ieder geval overdag, 's avonds en in het weekend flexibel beschikbaar. Wil je ook 's nachts werken? Dan denken wij graag met je mee! 
  • Je kunt goed relativeren. Word je uitgescholden door een cliënt die in een psychose zit? Dan neem jij dit niet persoonlijk op

Ben jij hiernaast nieuwsgierig en denk je in oplossingen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot 1 augustus. De gesprekken vinden doorlopend plaats en als we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature