Omschrijving

Voor ons unieke project, het opstarten van Hybridegroepen vanuit het project "een kansrijk vervolg", werken we samen met kinderopvangorganisaties en de gemeente Amsterdam. In het voorjaar is de eerste groep gestart in Amsterdam noord. In september willen we graag starten met een groep in nieuw west en een groep in oost.


De kinderen op de hybridegroep komen 2 hele dagen (van 8.30-1430 uur) en een 3e dag van 9.30-12.00 uur samen met hun ouders.

De groep bestaat uit max. 8 kinderen, de kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand.


Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (20 tot 36 uur per week) met uitzicht op verlenging 
  • Salaris en inschaling is conform cao Gehandicaptenzorg (begeleider) FWG 40 (min. €2.672 en max. €3.606 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur)
  • De functie van persoonlijk begeleider FWG 45 (min. €2.821 en max. €3.938 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur)
  • De kinderopvang werkt met vaste vakantiesluitingen, in overleg zijn uitzonderingen mogelijk
  • Uitstekende pensioenregeling en reiskostenvergoeding conform cao
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris
  • Scholingsmogelijkheden
  • Je werktijden zijn van 8.15 uur – 16.15 uur.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?

Als (persoonlijk) begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt als (persoonlijk) begeleider voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. De (persoonlijk) begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling, je kan meedenken over praktische zaken die de locatie aangaat en weet dit om te zetten in acties. Uniek in deze functie is dat je samen met een pedagogisch medewerker van de kinderopvang op de groep staat. Ervaringen uit de kinderopvang en uit de verstandelijk gehandicapte zorg komen hier samen. Met elkaar ontwikkelen we een passend aanbod. 


We denken aan een functie voor 3 dagen, op de kinderopvanglocatie, maar solliciteer ook als je andere wensen hebt.Waar ga je werken? 

In Amsterdam Oost ga je werken op locatie Zeeburgerdijk van Partou, de werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Daarnaast zien we ook mogelijkheden om de functie te combineren met werken op onze zorgonderwijsgroep op de Van Koetsveldschool.


In Amsterdam nieuw-west ga je werken op een locatie van Impuls, de Groeijungle, de werkdagen daar zijn maandag, dinsdag, woensdag. Mogelijkheden om te combineren met onze kinderdienstencentra in west zijn bespreekbaar.

Vereisten

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider, die zich wil ontwikkelen en houdt van uitdagingen. Je bent een kei in samenwerken en in staat jouw kennis en ervaring over te brengen. Je werkt samen met een pedagogisch medewerker vanuit de kinderopvang.

Je hebt een afgeronde mbo4 of hbo-opleiding en hebt een aantal jaren ervaring met de doelgroep GHZ-jeugd. Het liefst met jonge kinderen.

In deze functie kun je doorgroeien naar de functie van persoonlijk begeleider, ook persoonlijk begeleiders kunnen solliciteren.


Ben jij die doorpakker met ervaring die samen met ons, met veel geduld en liefde, deze kinderen de juiste ondersteuning wil bieden. Dan zoeken we jou! Je kunt hier direct online solliciteren! Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor inhoudelijke vragen over de functie in Amsterdam oost, kun je contact opnemen met Bernadet Krol via bkrol@cordaan.nl of 06-11253107.

Voor vragen over de functie in Amsterdam west, kun je contact opnemen met Carla Roskam croskam@cordaan.nl 06-53708473.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature