Begeleider in crisissituaties / crisisinterventor

Omschrijving

Jij wordt beschreven door jouw omgeving als de rust zelve, ongeacht de situatie. Dit komt mede door jouw analytisch en empathisch vermogen. Deze eigenschappen komen goed van pas in een crisisteam. Daarnaast vind je het leuk om aan te schuiven bij thematafels om mee te denken over het beleid. Kom jij het crisisteam van Cordaan versterken? Medewerkers en cliënten kunnen jouw hulp goed gebruiken. 


Wat ga je doen?
Het Crisisteam van Cordaan ondersteunt in (acute) crisissituaties en is 7 dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar om ondersteuning te bieden in allerlei crisissituaties: handelsverlegenheid, verbale en fysieke bedreigingen/agressie, ondersteuning op locatie bij risicovolle situaties, verwijzen naar- en samenwerking met GGZ, kennisoverdracht en een diversiteit aan calamiteiten. Het doel van inzet van het crisisteam is om samen met de begeleiding de situatie (weer) hanteerbaar te maken en afspraken te maken over evt. vervolg of nazorg. 

Wanneer er een crisis is gemeld, bied je samen met een collega ondersteuning op locatie ter beoordeling van de situatie. Goede samenwerking is dan ook van groot belang. Naast deze hulpverlening lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid rondom crisissituaties, door middel van projectgroepen. 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bijv. HBO-V, SPV, SPH, MWD) 
  • Je bent verpleegkundige, maatschappelijk werker, persoonlijk begeleider, woonbegeleider of hebt een andere functie binnen de zorg. 
  • Heeft kennis van de ondersteuningsvisie en het gedachtegoed waar deze uit voort komt
  • Beschikt over uitgebreide vakkennis op het gebied van zeer complexe ondersteuningsvragen
  • Kennis van de sociale kaart van Amsterdam en omgeving
  • Kennis van agressiehantering en crisisinterventies
  • Is vindingrijk in het aandragen van oplossingsmogelijkheden en in staat na zorgvuldige afweging de juiste keuze hierin te maken.
  • Levert ondersteuning bij crisissituaties
  • Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs 

Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en inschaling is conform CAO FWG 50 en functieniveau. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.


Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Het opvragen van een bewijs van goed gedrag is onderdeel van de sollicitatie procedure. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mereshi Kana van de afdeling werving en behoud via 06-18577578 of mail naar mereshi@cordaan.recruitee.com


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.