Omschrijving

KDC De Kring zoekt per direct een begeleider voor 32 uur per week. Wil jij ons team komen versterken? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; (min. €2.457 en max. €3.332 o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als begeleider bied je de kinderen behandeling op basis van hun individuele hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit en bent in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Als begeleider heb je voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. De begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling, je kan meedenken over praktische zaken die KDC De Kring aangaan en weet dit om te zetten in acties. Triple C gedachtengoed heb je goed onder de knie en zinvolle dagbesteding vind je hierin belangrijk.

Waar ga je werken?
De Kring is een kinderdienstencentrum (KDC) in Gaasperdam, Amsterdam Zuidoost, voor kinderen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en ontwikkelingsachterstand. Wij zijn een behandelingscentrum met expertise op gedrag en werken vanuit de Triple C gedachtengoed. Wij bieden daarnaast ook, naschoolse- en buitenschoolsopvang, weekendopvang en logeeropvang. De leeftijd van de kinderen en jongvolwassenen varieert van 7 tot 18 jaar.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant zorgdiploma op minimaal mbo4 niveau;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep GHZ-jeugd en de Triple C gedachtengoed
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen.

Enthousiast?
Solliciteer hier direct online voor de functie van begeleider! Graag ontvangen wij bij jouw CV een motivatie. Controleer na het indienen van je sollicitatie ook altijd even je (spam)mailbox. Voor inhoudelijk vragen over de functies, kun je contact opnemen met de manager Simone Kuiper via 06 – 11 18 71 08 of skuiper@cordaan.nl Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature