Omschrijving

Binnen Cordaan Jeugd zijn wij voor verschillende locaties op zoek naar enthousiaste begeleiders! Ben jij in het bezit van een zorgdiploma op niveau 4 en wil je graag met onze doelgroep werken? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (minimaal 24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; (min. €2.457 en max. €3.332 o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt als begeleider voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. De begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling, je kan meedenken over praktische zaken die de locatie aangaat en weet dit om te zetten in acties.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo4 of hbo-opleiding en hebt enige jaren ervaring met de doelgroep GHZ-jeugd;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Waar ga je werken?
Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste begeleiders voor de volgende locaties:

Alphons Laudy VSO
De zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO is een dagbehandelingsgroep waar multidisciplinaire behandeling wordt geboden binnen het voortgezet speciaal onderwijs. Deze zorgonderwijsgroep is gevestigd in Amsterdam Zuid.

Speciaal Onderwijs - SJSO
Bij Cordaan Jeugd zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders in het speciaal onderwijs voor 3-4 dagen per week. Als Begeleider SJSO kom je 3-4 dagen per week te werken op een school voor speciaal onderwijs en in die setting begeleid je leerlingen die een hulpvraag hebben. Je maakt onderdeel uit van het Specialistische Jeugdhulp in het Speciaal Onderwijs team (SJSO-team) van Cordaan. Je werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur. Je werkt alleen tijdens schoolweken, tijdens schoolvakanties ben je vrij. 

KDC De Schuit
Kinderdienstencentrum De Schuit in Amsterdam-West is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen.

KDC De Kring
De Kring is een kinderdienstencentrum (KDC) in Gaasperdam, Amsterdam Zuidoost, voor kinderen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of psychiatrische problemen. Wij bieden ook dagopvang, naschoolse- en buitenschoolsopvang en logeeropvang. De leeftijd van de kinderen en jongvolwassenen varieert van 9 tot 18 jaar.

De Haven
Specialistische Kinderopvang De Haven in Amsterdam Noord is er voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand die niet terecht kunnen in het reguliere circuit.

Zorgonderwijsgroep Drostenburg
ZOG Drostenburg is gevestigd Drostenburg (school voor speciaal onderwijs gericht op revalidatie en of verpleegkundige zorg, voor leerlingen van 4-12 jaar) in Amsterdam. Wij zijn een unieke dagbestedingslocatie voor leerlingen met een meervoudige beperking en hebben hierbij een goede samenwerking met de school en de ouders. We zoeken een begeleider voor 3 dagen per week. ZOG Drostenburg is gevestigd in Amsterdam Zuidoost.

Zorgonderwijsgroep Orion College Drostenburg
ZOG is gevestigd de school Orion College Drostenburg (school voor speciaal voortgezet onderwijs gericht op revalidatie en of verpleegkundige zorg of internaliserend probleemgedrag, voor leerlingen van 12-18 jaar) in Amsterdam Zuidoost. Wij zijn een unieke dagbestedingslocatie voor leerlingen met een meervoudige beperking en bieden hier een plek aan voor de jongeren om door te groeien in de praktische vaardigheden. We zoeken een begeleider voor 3 (of 4) dagen per week, die zowel individueel als in groepsverband kan werken om in te spelen op de behoeftes van de leerling.

Speciaal Onderwijs - Drostenburg & Orion College Drostenburg
Het team van SJSO Drostenburg & Orion College Drostenburg zoekt per direct een enthousiaste begeleider in het speciaal onderwijs voor 4 dagen/32 uur per week. Je komt te werken op beide scholen. Drostenburg is een school voor speciaal onderwijs gericht op revalidatie en of verpleegkundige zorg, voor leerlingen van 4-12 jaar en Orion College Drostenburg is er voor leerlingen van 12-18 jaar en is gericht op revalidatie en of verpleegkundige zorg of internaliserend probleemgedrag. In deze setting begeleid je leerlingen individueel die een hulpvraag hebben en zet je jouw expertise in op bijvoorbeeld op het gebied van concentratieverbetering en nog veel meer.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie of vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via recruitment@cordaan.nl 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature