Omschrijving

Wij zoeken per direct een spontane en inhoudelijk sterke begeleider die ons leuke team op Zorgonderwijsgroep Alphons Laudy VSO komt versterken voor 24 uur tot 28 uur per week! Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-28 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO GHZ en functieniveau schaal 40 (min. €2.025 en max. €2.993 bruto per maand bij 36 uur contract).
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de ondersteuningsbehoefte, het opstellen, uitvoeren en evalueren van de zorgplannen van jouw mentorkinderen. Als begeleider voer je de jaarevaluatie gesprekken, en je gaat een goede samenwerking met de ouders aan. Je bent in staat om een groep kinderen te begeleiden samen met je collega, het voortouw te nemen en je voert dagelijks individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt als begeleider kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren in afstemming met je directe collega's.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op een VSO school in Amsterdam Zuid. We bieden behandeling en begeleiding aan jongeren met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek zoals autisme. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. We werken samen met het onderwijs (ZMLK onderwijs) en willen deze samenwerking continueren. Het streven van onze ZOG’s is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de jongeren te halen en waar mogelijk te profiteren van onderdelen binnen de VSO school. Dit doen we vanuit Triple C, waar gehechtheid en veiligheid voorop staan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal MBO4 niveau;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep of zou je hier graag in willen ontwikkelen;
 • Je hebt ervaring of interesse in het werken vanuit Triple C;
 • Je hebt werkervaring met het werken vanuit de diagnostiek en behandellijnen, zoals elke drie maanden een nieuw zorgplan opstellen, bestaande zorgplan evalueren en bijstellen (pré);

Enthousiast?
Ben jij de begeleider die wij zoeken? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je CV een motivatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Lisa van Veen - Hoogland (manager Jeugd) via lvanveenhoogland@cordaan.nl of 06 - 48 43 02 14 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dylan Kuijpers (Recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl of 06 38 99 03 49.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature