Omschrijving

Specialistische kinderopvang De Haven zoekt per direct een begeleider voor 24-32 uur per week. Ben jij de enthousiaste begeleider die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Jaarcontract (24 - 32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; (min. €2.457 en max. €3.332 o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt als begeleider voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. De begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders. Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling, je kan meedenken over praktische zaken die SKO De Haven aangaan en weet dit om te zetten in acties.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding en hebt enige jaren ervaring met de doelgroep GHZ-jeugd;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Waar ga je werken?
Specialistische Kinderopvang De Haven is er voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand die niet terecht kunnen in het reguliere circuit. Het kind kan bij ons vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Wij stellen ons als doel om vanuit de Triple C gedachte, een veilige, duidelijke gestructureerde omgeving en dagprogramma met de kinderen aan hun ontwikkelingsdoelen te werken. Op De Haven zijn 7 deeltijd groepen. De groepen bestaan uit maximaal 7 kinderen met 2 begeleiders. De kinderen zijn aanwezig van 8:45 uur tot 14:30 uur. De werkdagen zijn van 8:30 uur tot 16:30 uur.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. De sluitingsdatum van deze vacature is vrijdag 09 juni.Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne Damen via adamen@cordaan.nl of telefonisch via 06-11457169. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06-38990349.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature