Omschrijving

Voor de Zorgonderwijsgroepen van De Heldring zijn we per 1 september 2021 op zoek naar een Begeleider voor 24-32 uur per week! Ben jij een sterke en ervaren begeleider die zin heeft om ons team te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten.

Wat ga je doen?

Als  Begeleider werk je samen met je collega’s op een groep van ongeveer 6 of 7 kinderen (4-9 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Het zijn kinderen die (nog) niet kunnen functioneren in een schoolklas van 14 kinderen, maar wel de openheid van een schoolgebouw aan kunnen en eventueel op onderdelen mee kunnen doen met speciaal onderwijs.

Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan conform de ondersteuningsvisie. Je stuurt zo nodig bij door middel van functionele aanwijzingen aan andere medewerkers. Je fungeert als aanspreekpunt voor de kinderen en hun netwerk; ten behoeve van 3 à 4 kinderen leg en onderhoud je contacten. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. We werken vanuit Triple C en met de leerlijnen.

Waar ga je werken?

In Amsterdam zijn meerdere Zorgonderwijsgroepen (ZOG’s). Deze locatie is de komende drie jaar gevestigd in Amsterdam zuid-oost en zal daarna terug verhuizen naar Amsterdam noord.

Op de ZOG’s bieden we behandeling en begeleiding aan kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. We werken samen met het onderwijs (ZML onderwijs) en willen deze samenwerking continueren en uitbreiden. Het streven van onze ZOG’s is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen/jongeren te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar de ZMLK school.

Onze kernwaarden zijn : kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen.

Wat krijg je van ons?

 • We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener én zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week.
 • Salaris en inschaling conform CAO en functieniveau schaal 40.
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een SPW-4 of MMZ-4 diploma en hebt ruime ervaring met de doelgroep en/of met jongeren met een verstandelijke beperking; 
 • Je bent iemand die het fijn vindt om in een klein en zelfstandig team te werken;
 • Je bent iemand die zo aan de slag kan met behandellijnen, evaluaties, doelen maken en rapporteren; 
 • Je bent op de hoogte van Triple C; 
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij het kind centraal staat. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel.
 • Je biedt ondersteuning in netwerkopbouw en kan de ondersteuningsvraag van de kinderen vertalen naar concrete doelen. Je kunt zelfstandig binnen de kaders handelen.
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving.

Enthousiast?

Graag ontvangen wij je cv en motivatiebrief. Deze mag je richten aan Ymé Schukken (yschukken@cordaan.nl).

De sluitingsdatum voor deze vacature is  maandag 9 augustus 2021.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 18 augustus 2021 op de IJzerwerkerstraat 5 in Amsterdam Noord

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ymé (06 11534185).

De vacature wordt in en extern uitgezet, interne kandidaten krijgen voorrang in de procedure.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature