Omschrijving

Voor verschillende locaties van Cordaan zijn we op zoek naar enthousiaste en flexibele begeleiders. Je komt te werken op een (voortgezet) speciaal onderwijs SO en in die setting begeleid je leerlingen met hun hulpvraag. Dit kan binnen een klas zijn, of individueel. Vanuit Cordaan Jeugd werken we vanuit de behoeften van het kind en zijn wij de specialisten die vanuit onze gedegen zorgblik en ervaring op het gebied van jongeren met een verstandelijke beperking, ons richten op de sociaal/emotionele ondersteuning voor het kind.

Wat bieden wij?

 • Jaarcontract (24-32 uur p/w) met uitzicht op verlenging;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 (€2.617,- tot €3.535,- op basis van fulltime dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Wij zoeken begeleiders die in staat zijn om zelfstandig te werken, maar die zich tegelijkertijd kunnen aanpassen aan de school waar je werkt. Je werkt op hulpvraag van de leerling/school vanuit de SJSO en bent de specialist die verder kijkt naar de onderliggende vraag van het kind. De meeste vragen zullen gericht zijn op autisme, prikkelverwerking, overgangssituaties. Je bent sterk in het overdragen van de juiste bejegening en houding naar alle kinderen. Je draagt zorg voor het opstellen en evalueren van het zorgplan. Je werkt nauw samen met het team van de school, waaronder de zorgcoördinator. Je werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur. In de schoolvakanties heb je de keuze om vrij te zijn, of om binnen Cordaan Jeugd op een andere werkplek te werken.

Waar ga je werken?

Op dit moment zoeken we nieuwe collega’s voor de locaties, HKC De Wereldboom Op ons SBO wordt onderwijs aangeboden voor leerlingen 4 t/m 12 jaar die een extra ondersteuningsbehoefte hebben op het gebied van leren en/of gedrag. SO Alphons Laudy is een school voor Speciaal Onderwijs en biedt onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevante MBO 4 of HBO-diploma;
 • Je hebt affiniteit met jongeren binnen het speciaal onderwijs;
 • Je hebt ervaring met het werken met kinderen of volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan de hulpvraag van de leerling vertalen naar concrete haalbare doelen;
 • Je hebt voldoende digitale vaardigheden en bent in staat om (snel) een nieuw systeem te beheersen.

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren! Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Yasemin Kasal via ykasal@cordaan.nl of bel Yasemin 06-39189182 (locatie Detschool) Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature