Omschrijving

Heb je interesse om kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand thuis te begeleiden en wil je hen graag helpen zich verder te ontwikkelen? Heb je daarnaast ook affiniteit om ouders met een beperking te begeleiden? Lijkt het je leuk om zelfstandig door heel Amsterdam te werken? Neem dan een kijkje bij onderstaande vacature!

Wat ga je doen?

Wij zijn bij Cordaan Jeugd per direct op zoek naar een enthousiaste Begeleider om ons Begeleiding Jeugd Thuis team te versterken. Als Begeleider bij Cordaan Jeugd begeleid jij meerdere gezinnen en begeleid je kinderen/jongeren met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking. Ook begeleid je gezinnen waarbij de ouders een licht verstandelijke beperking hebben in de opvoeding van hun kind. Je vergroot de draagkracht van het gezinssysteem door activiteiten met de kinderen/jongeren binnen en/of buitenshuis te ondernemen. Daarnaast ben je een voorbeeldfunctie voor de ouders (lichte opvoedingsondersteuning).

De gezinnen die je begeleidt zijn vaak complexe gezinnen, hierin werk je samen met een gezinscoach van Cordaan Jeugd. Je kan doelen voor de kinderen/ jongeren formuleren, deze beschrijven en evalueren met de ouders. Als Begeleider Cordaan Jeugd ben je verantwoordelijk voor het opstellen van doelen en uitvoeren van het begeleidingsplan. Je komt te werken bij gezinnen thuis door heel Amsterdam. Er wordt methodisch gewerkt aan de hand van de Houvast en Triple-C methode.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma MMZ-4, SPH, Pedagogiek of vergelijkbaar en hebt aantoonbare ervaring in het werken met kinderen/jongeren met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking.
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring in het werken met en/of in gezinnen.
  • Je bent flexibel inzetbaar en het liefst op donderdag, vrijdag en om de zaterdag en/of zondag beschikbaar t/m 19.00 uur.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag individueel en in een team op afstand. Daarnaast kun je onderdeel zijn van een multidisciplinair team en lukt het je ook samen te werken met externe instellingen in Amsterdam.
  • De cliënt staat voor jou centraal. Het creëren van een prettige sfeer staat daarbij hoog in het vaandel.
  • Je biedt ondersteuning in netwerkopbouw en kan de ondersteuningsvraag van de cliënten vertalen naar concrete doelen.
  • Je kunt zelfstandig binnen de kaders handelen. Verder ben je oplettend en resultaatgericht.

Wat krijg je van ons?

Bij jouw indiensttreding als Begeleider Jeugd Thuis bij Cordaan bieden wij jou:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week, verdeeld over 4 á 5 dagen.
  • Inschaling in FWG 40 (€ 2025-2993) van de CAO GHZ
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en een fietsenplan.

Enthousiast?
Mooi! We zijn benieuwd naar jou! Je kunt hier direct online solliciteren. Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Anne Damen, Manager Begeleiding Jeugd Thuis Cordaan, T 06-11457169. De sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 8 augustus. De eerste gesprekken vinden plaats tussen 16 en 20 augustus.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature