Omschrijving

Wij zoeken op korte termijn een Begeleider voor ons Kinderdienstencentrum De Schuit voor 24 uur. Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren in afstemming met je directe collega's. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan van jouw mentorkinderen in samenspraak met ouders. Kortom: Zoek jij een leuke uitdagende baan als Begeleider? Reageer dan op onderstaande vacature!

Waar ga je werken?

Kinderdienstencentrum De Schuit is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. De kinderen die hier komen zijn in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Op De Schuit is er plek voor 42 kinderen verdeeld over 6 groepen. De kinderen zijn aanwezig van 8.45 tot 15.00. De werkdagen zijn van 8.30 tot 16.30

Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.

Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs.

Onze kernwaarden zijn: kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je: 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Start per direct voor 24 uur per week (dagdiensten, uren in overleg).
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (min. €2.025 en max. €2.993 voor de functie van Begeleider) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur).
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?:

 • Je bent in het bezit van een diploma SPH, SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbaar én je hebt aantoonbare ervaring met deze doelgroep
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding.
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving. De zin “Het zal wel” komt niet in jouw vocabulaire voor maar je gaat ervoor, weet wat je doet en waarom je het doet.
 • Je bent transparant en helder in je communicatie en staat open voor visies en meningen van anderen zodat je je eigen mening indien nodig kunt bijstellen. 
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rachel Burnet (teammanager KDC De Schuit) via rburnet@cordaan.nl of telefonisch via T 06 - 28 35 64 79.

Er zal in de week van 29 augustus contact worden opgenomen n.a.v. je sollicitatie. Heb je eerder vragen? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature