Omschrijving

Wij zoeken op korte termijn een Begeleider voor ons Kinderdienstencentrum De Schuit voor 24 uur. Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Zoek jij een leuke uitdagende baan als Begeleider? Reageer dan op onderstaande vacature!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (16 tot 24 uur, in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (min. €2.236 en max. €3.154 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur).
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.
  • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Wie ben jij?:

  • Je bent in het bezit van een diploma SPH, SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbaar én je hebt aantoonbare ervaring met deze doelgroep;
  • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
  • Je bent transparant en helder in je communicatie;
  • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Waar ga je werken?
Kinderdienstencentrum De Schuit is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. Op De Schuit is er plek voor 42 kinderen verdeeld over 6 groepen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn: kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rachel Burnet (teammanager KDC De Schuit) via rburnet@cordaan.nl of met Dylan Kuijpers (recruiter) via dkuijpers@cordaan.nl

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature