Omschrijving

Voor ons kinderdienstencentrum De Schuit van Cordaan Jeugd zijn wij op zoek naar een begeleider niveau 4Heb jij zin om ons Cordaan Jeugd team te versterken? Solliciteer direct en dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!

Wat ga je doen?
 
Wij zoeken op korte termijn een Begeleider voor ons Kinderdienstencentrum voor 24 uur. Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren in afstemming met je directe collega's. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan van jouw mentorkinderen in samenspraak met ouders.  

Waar ga je werken?

Kinderdienstencentrum De Schuit is een observatie- en behandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme of syndromen. Er wordt gewerkt vanuit een behandelsetting. De kinderen die hier komen zijn in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Op De Schuit is er plek voor 42 kinderen verdeeld over 6 groepen. De kinderen zijn aanwezig van 8.45 tot 15.00. De werkdagen zijn van 8.30 tot 16.30

Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.

Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma SPH, SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbaar én je hebt aantoonbare ervaring met deze doelgroep;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
 • De zin “Het zal wel” komt niet in jouw vocabulaire voor maar je gaat er voor, weet wat je doet en waarom je het doet;
 • Je bent transparant en helder in je communicatie en staat open voor visies en meningen van anderen zodat je je eigen mening indien nodig kunt bijstellen;
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Wat krijg je van ons?

 • Een contract van 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een contract voor in eerste instantie een half jaar met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband;
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 28) FWG 40 (min. €2.025 en max. €2.993 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s!

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

De sluitingsdatum van deze vacature is woensdag 13 oktober 2021.


Voor inhoudelijk vragen over de functies, kun je contact opnemen met de locaties n je contact opnemen met Rachel Burnet (manager KDC De Schuit) via rburnet@cordaan.nl06-28356479. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl of 06-28356372.

Sollicitatievoorwaarden

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature