Omschrijving

Cordaan Jeugd zoekt een begeleider voor KDC De Kring in Gaasperdam, onze mooie opgeknapte locatie in Amsterdam Zuidoost. Help jij samen met jouw collega´s de kinderen aan een fijne week? 
Wat ga je doen?
Als begeleider bied je de kinderen een fijne dag en je bied zorg op maat. Je vind het leuk om met verschillende niveaus te werken binnen de doelgroep ´kinderen met een verstandelijke beperking´. Er zijn ook kinderen met een lager niveau, wat inhoudt dat zij ook zorg nodig hebben in de vorm van ADL. Daarnaast ondersteun je de kinderen op hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en cognitieve ontwikkeling. Ook schrik je niet van kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je staat als begeleider ook klaar voor de ouders van de kinderen om te ondersteunen waar nodig.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op kinderdienstencentrum de Kring in Amsterdam Zuidoost. KDC de Kring is een behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme. Op KDC de Kring is plaats voor 39 kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot 18 jaar verdeeld over 7 groepen. Op alle groepen ligt het accent op structuur en veiligheid, dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor de ontwikkeling van onze kinderen en jongeren. De Kring is een kennis- en behandelcentrum. Er is veel expertise op het gebied van gedrag- en ontwikkelingsachterstanden aanwezig. We begeleiden de kinderen en jongeren volgens diagnostiek en behandellijnen in samenwerking met ondersteunende diensten en behandelaren.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau, bijvoorbeeld SPW, MMZ of een relevant hbo diploma zoals MWD, Pedagogiek of SPH.
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Ook ben je bereid zo nu en dan nachtdiensten te draaien.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de doelgroep: kinderen met een verstandelijke beperking (en bijkomende problematiek).
 • Ervaring in het omgaan met ouders en het houden van gesprekken met ouders is een pré.
 • Je kunt goed rapporteren en overdragen aan je collega´s van het logeerhuis en De Kring. 

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op verlenging.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in  FWG 40 (begeleider). 
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
 • Scholingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?
Solliciteer dan hier direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Rachel Burnet via T: 06-28 356 479

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Nicky van Veenhuizen via 06-11 865 088 of nvanveenhuizen@cordaan.nl. Bel gerust of stel je vraag via e-mail of WhatsApp. 

De sluitingsdatum van deze vacature is 15 januari 2021.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature