Begeleider - locatie SKO de Haven

Omschrijving

Waar ga je werken?

Specialistische Kinderopvang De Haven is er voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand die niet terecht kunnen in het reguliere circuit. Wij vinden het belangrijk dat kinderen liefdevol worden opgevangen en zich zo optimaal mogelijk op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.
Wij stellen ons als doel om vanuit een veilige, duidelijke gestructureerde omgeving en dagprogramma met de kinderen aan hun ontwikkelingsdoelen te werken. De kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en hierbij wordt gebruik gemaakt van methodieken afkomstig van behandelaren. Tevens geven wij advies over een geschikte vervolgplek. De Haven heeft een screenende functie. Het kind wordt gevolgd in zijn/haar ontwikkeling door begeleiding, gedragsdeskundige en therapeuten. (logopedist, ergotherapeut, video-interactiebegeleiding). Aan de hand van deze screening wordt er advies gegeven over een passende vervolgplek en indien relevant, advies over het inzetten van externe behandelaren. De kinderen die op De Haven komen zijn 2 tot 5 jaar oud. Op De Haven zijn deeltijd groepen. Er zijn twee groepen open op maandag en dinsdag. Daarnaast zijn er 2 groepen open op woensdag, donderdag en vrijdag. De groepen bestaan uit maximaal 7 kinderen met 2 begeleiders. De kinderen zijn aanwezig van 8:45 uur tot 14:45 uur (vrijdag tot 14:00 uur). De werkdagen zijn van 8:30 uur tot 16:30 uur.

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Het gaat om een parttime baan van 16 uur per week. De werkdagen zijn woensdag en vrijdag.
Daarnaast bieden wij je: 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris en inschaling conform CAO en functieniveau schaal 40; 
 • Uitstekende pensioenregeling; 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen; 
 • Scholingsmogelijkheden; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Een fietsenplan.

  Vereisten

  Wat ga je doen?
  Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag en ondersteuningsplan. Je voert individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit maar je bent ook in staat om een groep kinderen te begeleiden. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren en je directe collega's hierin mee te nemen en te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan in samenspraak met ouders.
  Je kan werken volgens de visie en vanuit de bedoeling, je kan meedenken over praktische zaken die SKO De Haven aangaan en weet dit om te zetten in acties.
  Onze kernwaarden zijn: kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen.
  Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en hebt enige jaren ervaring met de doelgroep GHZ-jeugd;
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
  • Je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
  • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

  Enthousiast?
  Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mariëtte Klukhuhn via mstobbe@cordaan.nl of telefonisch via 06-38313250. De sluitingsdatum van deze vacature is 30 november 2020. De gesprekken zullen online plaats vinden op 10 en 11 december 2020.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature