Omschrijving

Nadia is 26 jaar een heeft een verstandelijke beperking. Ze heeft het geluk dat ze nog steeds thuis kan wonen. Maar de zorg voor Natasja is zwaar, en haar ouders vinden het fijn dat ze om het weekend naar Logeren 21+ kan. Nadia kijkt er zelf ook erg naar uit: met leeftijdsgenoten naar het zwembad, koken of samen een film kijken. Logeren 21+ zoekt een begeleider; help jij mee voor Nadia zorgen in de weekenden?  

Wat krijg je van Cordaan?

 • Jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Het is mogelijk om elk weekend vaste uren te kiezen;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 40 ( min € 1963- max € 2.902 o.b.v. een 36-urige werkweek)
 • Elk weekend kan je rekenen op een onregelmatigheidstoeslag (zie cao);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Waar ga je werken?
Per 1 maart 2019 is Logeren 21+ geopend in Amsterdam Noord vlakbij de NDSM-werf. Hier komen elk weekend zo´n 6 - 8 cliënten logeren in de doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt (MVB / EVB). Ook is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag onder deze doelgroep. De cliënten wonen thuis. Ze komen logeren om de situatie thuis te verlichten. Het pand is volledig gerenoveerd en iedereen krijgt een eigen slaapkamer. Het Logeerhuis is ieder weekend geopend van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. 

Naast het werken in het Logeerhuis, werk je door de week aanvullend op andere plekken binnen Cordaan met een vergelijkbare doelgroep. 


Wat ga je doen?
Je neemt de eerste zorg op je voor de cliënten met een ZZP6 en ZZP7. Zij hebben vooral hulp nodig bij ADL en continue begeleiding gedurende de dag. Zware medische zorg is niet van toepassing. Je begeleidt de cliënten samen met een andere begeleider. Je onderneemt activiteiten zoals zwemmen, naar de gymzaal en samen koken. De dagdiensten duren ongeveer 7 uur en de slaapdiensten 14 uur. Je draait minimaal 2x per maand een slaapdienst.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal een mbo 4 diploma in de zorg (zoals, mmz, spw, sph, activiteitenbegeleiding of social work);
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg
 • Je bent minimaal 3 van de 4 weekenden beschikbaar voor minimaal 14 uur per weekend (2 diensten of 1 slaapdienst);
 • Je bent flexibel ingesteld. Je weet van tevoren niet welke cliënten er komen logeren. Soms zullen er wisselingen in de diensten zijn. 
 • Je staat stevig in je schoenen. Je bent door de week aanvullend inzetbaar op andere plekken om met de doelgroep te werken.
 • Je bent een alleskunner; er worden allerlei activiteiten ondernomen;
 • Je hebt een goed gevoel voor humor en gezelligheid!

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen z.s.m. contact met jou op om te laten weten of we je willen uitnodigen voor een eerste gesprek. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Marieke Hordijk (recruitment) via 06 2835 6372 / mhordijk@cordaan.nl
Voor inhoudelijke vragen over deze functie, mail naar Fenne Verhoeven (teammanager Logeerhuis) via fverhoeven@cordaan.nl

Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature