Omschrijving

Beschik jij over een  MBO 3 of MBO 4 diploma in de zorg en heb je ervaring met mensen met een verstandelijke beperking? Werk je graag in een klein team werken en ben je beschikbaar in het weekend? Voor een logeerhuis in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een (ondersteunend) begeleider voor 8-16 uur per week. Wil je vaste uren of meer uren werken? Dat kan. We kijken dan met jou naar een combinatie met andere locaties.

Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg je van Cordaan?

 • Tijdelijk contract (7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging);

 • Flexibele uren 8-16 uur, of vaste/meer uren in overleg, in combinatie met andere locaties van Cordaan;

 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 28) (FWG 35 ondersteunend begeleider €2.178- €3.105 ) of  (FWG 40 begeleider €2.457- €3.332) o.b.v. 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Je neemt de zorg op je voor de cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking en vaak moeilijk te begrijpen gedrag. Zij hebben vooral hulp nodig bij ADL en continue begeleiding gedurende de dag. Zware medische zorg is niet van toepassing. Je begeleidt de cliënten samen met een of twee andere begeleiders. Je onderneemt activiteiten zoals zwemmen, naar de gymzaal en samen koken. Je hebt dagdiensten, avonddiensten en eventueel ook slaapdiensten.

Ben je ondersteunend begeleider? Dan werk je vooral in de uitvoering. Ben je begeleider, dan heb je meer inhoudelijke verantwoordelijkheden en meer contact met familieleden en dagbestedingslocaties waar de cliënten door de week zijn.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevant afgerond MBO 3 of 4 zorgdiploma.
 • Je hebt enige werkervaring met de doelgroep MVB / EVB.
 • Je ben flexibel inzetbaar in het weekend, en bereid om bij de uitbreiding van het logeren ook door de week te werken.
 • Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan een goed weekend voor de cliënten
 • Je hebt respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen;

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de locatie Logeren 21+ in Amsterdam Noord. Hier komen elk weekend 9- 10 volwassen cliënten logeren in de doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt (MVB / EVB). Ook is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en/of meervoudige beperkingen. Sommige cliënten zitten in een rolstoel en veel cliënten hebben hulp en ondersteuning nodig bij ADL. Je onderneemt als (klein) team activiteiten zoals spel in de gymzaal, bezoek aan de nabijgelegen kinderboerderij, spelletjes doen en samen koken.

Het logeren is nu nog alleen in het weekend geopend van vrijdagmiddag tot zondagmiddag, maar in de loop van 2023 zal het weekend naar de maandagochtend worden uitgebreid. Uitbreiding naar door de week logeren staat ook in de planning.

Het logeren is onderdeel van het programma kleurrijk ontzorgen.

Enthousiast?

Je kunt hier direct online solliciteren! Solliciteren kan tot 20 April. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Romy van Beek (werving & behoud) rvanbeek@cordaan.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Fenne Verhoeven, manager via 06-27744682 of fverhoeven@cordaan.nl.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature