Omschrijving

Beschik jij over een MBO diploma in de zorg en heb je ervaring met mensen met een verstandelijke beperking? Werk je graag in een klein team werken en ben je beschikbaar in het weekend? Voor een logeerhuis in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een (ondersteunend) begeleider voor 8-16 uur per week. Wil je vaste uren of meer uren werken? Dat kunnen we bespreken. We kijken dan met jou naar een combinatie met andere locaties. Word jij onze nieuwe collega?

Wat krijg je van ons?

 • Een tijdelijk contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Flexibele uren -16 uur, of vaste/meer uren in overleg, in combinatie met andere locaties van Cordaan;
 • Ondersteunend Begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 35; min. €2.393 en max. €3.360 bruto o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Begeleider: Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in salarisschaal 40; min €2.672 en max. €3.606 bruto o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw, collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en een fietsplan inclusief reparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Je neemt de zorg op je voor de cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking en vaak moeilijk te begrijpen gedrag. Zij hebben vooral hulp nodig bij ADL en continue begeleiding gedurende de dag. Zware medische zorg is niet van toepassing. Je begeleidt de cliënten samen met een of twee andere begeleiders. Je onderneemt activiteiten zoals zwemmen, naar de gymzaal en samen koken. Je hebt dagdiensten, avonddiensten en eventueel ook slaapdiensten.

Ben je ondersteunend begeleider? Dan werk je vooral in de uitvoering. Ben je begeleider, dan heb je meer inhoudelijke verantwoordelijkheden en meer contact met familieleden en dagbestedingslocaties waar de cliënten door de week zijn.

Vereisten

Wie ben jij?

 •  Je hebt een relevant afgerond MBO 3 of 4 zorgdiploma;
 • Je hebt enige werkervaring met de doelgroep MVB / EVB;
 • Je ben flexibel inzetbaar in het weekend, en bereid om bij de uitbreiding van het logeren ook door de week te werken;
 • Je bent een teamplayer en draagt graag bij aan een goed weekend voor de cliënte;
 • Je hebt respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de locatie Logeren 21+ in Amsterdam Noord. De cliënten wonen thuis en hebben door de week dagbesteding. Ze komen logeren om de situatie thuis te verlichten. Elk weekend komen 10- 11 volwassen cliënten logeren in de doelgroep matig tot ernstig verstandelijk beperkt (MVB / EVB). Ook is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en/of meervoudige beperkingen. Sommige cliënten zitten in een rolstoel en veel cliënten hebben hulp en ondersteuning nodig bij ADL.

Het logeren is nu nog alleen in het weekend geopend van vrijdagmiddag tot maandagochtend, maar in de loop van 2024 zal het logeren in stapjes worden uitgebreid naar door de week. Het logeren is onderdeel van het programma Kleurrijk Ontzorgen van Cordaan. Enthousiast?

Je kunt hier direct online solliciteren! Solliciteren kan tot 10 april. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) ekooger@cordaan.nl. 

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Fatima Agourzil, (Teamleider Logeren) via 06 28817188 (alleen op vrijdag of zaterdag) of fagourzil@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature