Omschrijving

Wil jij als begeleider samen met een team impact maken op het leven van volwassenen met een licht verstandelijke beperking, autisme of een psychische kwetsbaarheid (LVB+)?  En word jij geprikkeld van nieuwe uitdagingen? Onze locatie Nieuw Sloten C gaat een mooie tijd tegemoet. We gaan namelijk verhuizen en onze locatie wordt helemaal verbouwd tot een spliksplinternieuwe woon- én werkplek! Lees hieronder snel verder!

Wat krijg je van Cordaan?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van begeleider conform cao Gehandicaptenzorg.

 • Een jaarcontract van 32 uur per week met een uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.672,00 tot maximaal €3.606,00 (FWG 40) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Een vast rooster: je werkt in een vast rooster dag- en avonddiensten 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en de standaard vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder als begeleider kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Werken bij Nieuw Sloten C
Welkom bij Nieuw Sloten C, gelegen in de rustige wijk Nieuw Sloten in Amsterdam Nieuw-West. Onze locatie biedt bewoners een eigen appartement verdeeld over twee gebouwen. Elk gebouw heeft een kantoor waar bewoners altijd welkom zijn voor een praatje of nabijheid. Dit zorgt voor een gezellige sfeer waar zowel bewoners als medewerkers zich thuis voelen.

Verhuizing naar een moderne locatie

Nieuw Sloten C ondergaat een spannende verbouwing! Over 1,5 jaar openen wij de deuren van een prachtig, modern pand. Tot die tijd verhuizen we tijdelijk naar Amsterdam Noord, waarna we onze vernieuwde locatie in Amsterdam Nieuw-West heropenen. Als persoonlijk begeleider speel jij een cruciale rol in deze overgang en herstart. Een unieke uitdaging en kans om bij te dragen aan deze vernieuwing!

Diverse en unieke bewonersgroep
Onze bewoners zijn volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en bijkomende kwetsbaarheden zoals autisme of psychische problematiek. De leeftijd varieert van jongvolwassenen tot senioren (25-75 jaar). Als persoonlijk begeleider stem je jouw communicatie af op de unieke behoeften van elke bewoner, wat zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkdag.

Sterk en betrouwbaar team
Bij Nieuw Sloten C werk je als persoonlijk begeleider samen met een hecht team van 15 professionals, waaronder ondersteunend begeleiders, begeleiders en persoonlijk begeleiders. De meeste teamleden werken al langere tijd bij ons, wat bijdraagt aan een stabiele en vertrouwde omgeving. We zijn open en eerlijk naar elkaar, en bieden elkaar de ruimte om alles bespreekbaar te maken. Samen zorgen we voor een optimale ondersteuning van onze bewoners. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als begeleider LVB+ op onze locatie Nieuw Sloten C start je met een kleine caseload van één of twee cliënten. Na onze verhuizing krijg je er nog een aantal cliënten bij. Als begeleider weet jij als geen ander dat de weg naar zelfredzaamheid voor cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek niet altijd soepel en makkelijk verloopt. Geen dag is hetzelfde. Als begeleider krijg jij hier juist energie van. Je vindt het belangrijk om de rust te bewaren, af en toe een stapje terug te doen maar actie te ondernemen als dat nodig is. Onze bewoners hebben jouw onvoorwaardelijke steun en vertrouwen hard nodig om stappen te durven maken.

Bij Cordaan begeleiden we LVB+ cliënten volgens de LifeWise methodiek. Als nieuwe collega krijg je bij ons een cursus over deze methodiek, zodat je jezelf hierin kunt ontwikkelen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-4 diploma in de zorg afgerond
 • Je hebt ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedrag- en psychische problematiek (LVB+)
 • De mogelijkheid om dag- en avonddiensten te werken. De dagdienst start doordeweeks om 07:00 en in het weekend om 08:00
  Je werkt volgens een vast rooster. Zo weet je waar je aan toe bent! 
 • Je  krijgt energie van een team waarin je alles kunt zeggen en geeft jouw mening graag 
 • Je vindt het leuk om samen met het team een spannende tijd tegemoet te gaan waarin de verhuizing centraal staat. Dit betekent dat je tot november op onze locatie in Nieuw-West werkt, daarna in Noord en vervolgens samen met het team een nieuwe locatie opstart in Nieuw-West

Vind jij het hiernaast leuk om samen met volwassenen te werken aan hun doelen en wensen? En heb je geduld? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met 1 augustus. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature