Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je inzetten zodat zij zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Word dan onze collega bij De Diem VGZ!

Wat ga je doen?
Als zorgmedewerker ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor jouw cliënt. Samen met jouw team draag jij de verantwoordelijkheid over de zorg van de bewoners. De Diem VGZ is op zoek naar een begeleider (mbo 4) en een ondersteunend begeleider (mbo 3.)

Als begeleider (mbo 4) onderhoud je de contacten met zowel de verwanten en familie van de cliënt, als met artsen en andere disciplines. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan. Ook als ondersteunend begeleider (mbo 3) ben je onmisbaar voor jouw cliënten. Naast dat je je vooral richt op de uitvoerende zorg (helpen bij wassen, aankleden, steunkousen) help jij ook bij het realiseren van de zorgplannen. 

Waar ga je werken?
Midden in Diemen, in een levendige, winkelrijke buurt staat verpleeghuis De Diem. De Diem is een woonlocatie waar verschillende doelgroepen wonen, voor de afdeling waar onze bewoners met een verstandelijke beperking wonen zijn wij op zoek naar een woonbegeleider. Wij bieden intensieve begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep LVB (licht verstandelijk beperkt), structuurbiedende begeleiding en MVB (matig verstandelijk beperkt) met een intensievere zorgvraag.

  Vereisten

  Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgerond mbo 3 of  mbo 4 zorgdiploma (bv. VIG, MMZ3, SPW, MMZ4, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW);
  • Je werkt graag met de doelgroep (ouderen met een licht tot matig verstandelijke beperking);
  • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waak- of slaapdiensten);
  • Je hebt lef, neemt initiatief, kunt goed relativeren, hebt een goed gevoel voor humor en je hebt zin om aan de slag te gaan op een van onze typisch Amsterdamse locaties.

   Wat krijg jij van ons?

   • Jaarcontract voor 24-32 uur (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
   • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) in schaal FWG 35 (mbo 3 / ondersteunend begeleider) of FWG 40 (mbo 4 / begeleider);
   • Uitstekende pensioenregeling;
   • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
   • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
   • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

   Enthousiast?
   Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Je kunt reageren voor de sluitingsdatum van donderdag 22 april.
   Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
   Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (recruiter) via mhordijk@cordaan.nl.

   Sollicitatieprocedure
   Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

   In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

   Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   reageer op deze vacature
   reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

   deel deze vacature