Begeleider - LVB +

Omschrijving

Het realiseren van doelen met cliënten is iets wat jouw motiveert als begeleider. Daarnaast ben je continu bezig met hoe jij je begeleiding kan optimaliseren. Heb jij ervaring met LVB+ en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 27) in schaal FWG 40 (mbo 4 zorgdiploma). 
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets

Wat ga je doen?
Als begeleider (min. mbo 4 niveau) ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Je bent niet alleen de helpende hand in de alledaagse zaken, ook ben je het vaste en vertrouwde gezicht. Omdat jij zo betrokken bent, bied jij de bewoners een stabiele basis, en ben jij de eerste die kan signaleren wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan. Ieder persoon is weer anders, en juist dat maakt jouw werk zo gevarieerd. De locaties richten zich op cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) en GGZ-problematiek, waarbij er vaak sprake is van duale problematiek (bijvoorbeeld: verslaving, psychische problematiek en/of gedragsproblemen). Dit vraagt van jou als begeleider dat je de begeleiding kunt aanpassen aan de vraag van dat moment, afhankelijk van deze bijkomende problematiek.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde agogische opleiding vanaf niveau 4.
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week en ben flexibel inzetbaar (onregelmatige diensten, weekend-, avonddiensten).
 • Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt enige jaren werkervaring met mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek met een (licht) verstandelijke beperking.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen en daarop reflecteren.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent in staat methodisch te werken en u heeft vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, autisme).
 • Je kan in spelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl.

Waar ga je werken?

Momenteel zoeken we begeleiders voor de volgende locatie:

 • Nieuw Sloten C (Slotermeer) is een woonlocatie voor verblijf met behandeling, voor mensen met een verstandelijke
  beperking en heeft de BOPZ-status. De locatie is ingedeeld in 3 woonafdelingen en dagbesteding. Deze afdeling bestaat uit twee sub-teams die nauw samenwerken. De cliënten (jongvolwassenen) op deze afdeling hebben een matig tot licht verstandelijke beperking soms met psychiatrische en verslavingsproblematiek. Naast de uitvoerende ADL werkzaamheden, is het begeleiden van de interactie tussen cliënt en samenleving een belangrijk onderdeel van het werk. Als medewerker kun je omgaan met agressie en soms onvoorspelbaar gedrag. Het team bestaat uit ervaren medewerkers, die een nieuwe
  medewerker volop kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.
 • De Bazelhof (Geuzenveld) (32 uur per week) bevindt zich midden in de woonwijk. Je gaat werken met enthousiaste collega's die een groot hart hebben voor de LVB-doelgroep. Het team bestaat uit zes begeleiders, drie persoonlijk begeleiders en een gastvrouw. Vanuit De Bazelhof krijgen 22 cliënten 24-uurs begeleiding bij het individueel wonen. Twaalf cliënten wonen zelfstandig in het moederhuis, de andere cliënten wonen gestippeld in de wijk. Onze cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking vaak bijkomende problematiek, zoals psychiatrische-, hechtings- of verslavingsproblematiek. Het is een behandellocatie, wat betekent dat er intensieve ondersteuning van een gedragsdeskundige is.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (recruitment) via 06 2835 6372 of mhordijk@cordaan.nl.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare bewoners, cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit heeft ook invloed op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature