Omschrijving

Als begeleider LVB+ bij Koningsvrouwen van Landlust maak je impact op het leven van mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Gezelligheid en verbinding staan bij ons centraal. Van kaartspelletjes tot het vieren van Keti Koti. Doe jij de volgende keer mee?

Wat krijg je van ons?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn voor de functie van begeleider conform cao Gehandicaptenzorg

 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €2.672,00 tot maximaal €3.606,00 (FWG 40) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar

 • Een reiskostenvergoeding 

 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op je zorgverzekering

 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto. 

Waar ga je werken?
Welkom bij Koningsvrouwen van Landlust! Een behandellocatie dicht bij het Westerpark in Amsterdam waar cliënten zelfstandig in de wijk wonen. Tegelijkertijd bieden we een warme inloop waar gezelligheid en verbinding centraal staan. Van kaartspelletjes tot snackavonden, van internationale vrouwendag tot het vieren van Keti Koti: bij ons vieren we onze verschillen en draait het om samenzijn. Onze cliënten hebben een licht verstandelijke beperking en bijkomende GGZ-problematiek. Denk hierbij aan hechtingsproblematiek of een trauma. Dit zorgt ervoor dat zij veel behoefte hebben aan begeleiding. Daarnaast hebben wij een bijzondere focus op moeders met kinderen. Ons team kenmerkt zich als zorgzaam en gezellig. We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar en maken ruimte voor persoonlijke verhalen. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als begeleider bij Cordaan speel je een centrale rol in het leven van onze LVB+ cliënten. Het werk is heel divers. Het ene moment help je een cliënt bij het omgaan met sociale relaties en het andere moment ga je in gesprek met een moeder over het ouderschap. Je zorgt voor vertrouwen, stabiliteit en moedigt hen aan waar nodig. We vinden het belangrijk dat de cliënten altijd centraal staan. Je past jouw manier van begeleiden dan ook aan naar hun steeds veranderende zorgvraag. Staat een cliënt onverwachts voor de deur? Als begeleider weet je als geen ander hoe je de hulpvraag goed moet uitvragen. Je schat ter plekke in welke oplossingen je op dit moment kunt uitvoeren en welke even kunnen wachten. Door jou gaat de cliënt met een gerust hart weer op pad. Een mooie uitdaging voor jou! 

Bij Cordaan begeleiden we LVB+ cliënten volgens de LifeWise methodiek. Als nieuwe collega krijg je bij ons een cursus over deze methodiek!


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma in een zorgrichting 
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als begeleider 
 • Je hebt kennis van de doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking en een bijkomende psychische kwetsbaarheid 
 • Je bent flexibel inzetbaar doordweeks, in het weekend, overdag, 's avonds en je draait slaapdiensten
 • Je bent open en toegankelijk en streeft altijd naar het beste voor de cliënt. Door jou voelen cliënten zich gehoord

Vind jij het hiernaast interessant om moeders met kinderen te begeleiden? Dan maken we graag kennis met jou! 

Inclusief werving- en selectiebeleid
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? App of bel dan met onze recruiter Larissa Cöhrs via 06 42 40 56 02.  Solliciteren is mogelijk tot 29 juni 2024. We werven doorlopend. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder. We kijken uit naar jouw reactie!


Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature