Begeleider Mandarijnenstraat

Omschrijving

Ervaren in de gehandicaptenzorg en op zoek naar iets nieuws? Of is de verstandelijk gehandicaptenzorg juist nieuw terrein voor jou? Bij Cordaan is van alles mogelijk. Wij zoeken een begeleider die het verschilt komt maken. Kom jij het team op de Mandarijnenstraat versterken?


Wat ga je doen?
Als woonbegeleider (min. mbo 3 niveau
) ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Je bent niet alleen de helpende hand in de alledaagse dingen, maar ook het vaste en vertrouwde gezicht. Omdat jij zo betrokken bent en alle bewoners goed kent, biedt jij hen de stabiele basis. 

Omdat jouw relatie met de bewoners goed is, ben jij ook de eerste die kan signaleren wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan. Ieder persoon is weer anders, en daarom is jouw werk gevarieerd.


Waar ga je werken?
Op de Mandarijnenstraat wonen 14 cliënten met een LVB (licht verstandelijke beperking). Zij delen met zijn tweeën een appartement met sanitair en een wasmachine. De meeste cliënten gaan overdag zelfstandig naar werk. Zij hebben opvang op steunpunt Mandarijnenstraat van 8:00-10:00 voor ontbijt, dan van 16:00-17:00 voor koffie na werk en van 18:00-21:00 voor het avondeten. Er wordt dus gezamenlijk gegeten en er is een woonkamer. De begeleiders en een vrijwilliger koken. Elke bewoner heeft een vaste dienst om mee te helpen in de keuken. Op vrijdagavond is er een borrelavond.


Duale problematiek komt bij deze doelgroep minder voor, wel is het sociaal-emotionele niveau vrij laag. Dit betekent dat jij als begeleider goed moet kunnen begrenzen en structuur aangeven. Ook ADL komt bij deze bewonersgroep bijna niet voor.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo 3 of mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW);
 • Ervaring met de doelgroep: LVB;
 • Je kunt je uitstekend inleven in anderen en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van. 
 • Je bent parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waakdiensten).


Wat krijg jij van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij: 

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35  (min. €1.800,- en max. €2.675,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Er is bij Cordaan alle mogelijkheid om verder te groeien of om een overstap te maken naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.


Enthousiast? 
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou.

Meer informatie? Neem contact op met:

- Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372
- Marlous Dekker (teammanager Mandarijnenstraat) via T. 06 1840 7717


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.