Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als nachtdienstmedewerker doe jij vaste rondes over de verschillende afdelingen van de locatie De Werf waar de cliënten wonen. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Kom jij het nachtteam op De Werf versterken?

Locatie De Werf houdt donderdag 5 augustus 2021 een open avond voor iedereen die interesse heeft om te werken op De Werf! Kijk hier voor meer informatie en aanmelding. Wil je alvast meer weten over De Werf? Kijk dan op deze pagina voor ervaringsverhalen van onze eigen medewerkers!

Wat ga je doen?
Voor woonlocatie De Werf zijn we op zoek naar een begeleider voor de nachtdienst met ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Je werkt tijdens de nachturen op locatie. De nachtdienst wordt gedaan door drie medewerkers. Tijdens de nachtdienst geef je vorm aan de uitvoering van het persoonlijk plan van de cliënt. Taken die je onder andere zult uitvoeren: de waakdienst, medicatie delen, BHV en eventueel verschonen. Daarnaast is het jouw taak om in samenwerking met collega’s rust en veiligheid te bieden aan cliënten binnen hun vertrouwde woonomgeving.

Wat krijg je van ons?

 • Een contract van een jaar met uitzicht op verlenging.
 • Een contract van 24-32 uur.
 • Salaris in schaal FWG 35 van de cao Gehandicaptenzorg (afhankelijk van je opleiding en werkervaring).
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Een ruim scholingsaanbod.
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Waar ga je werken?
De Werf is een kleine woonwijk voor mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam Noord. De meeste cliënten die wonen op de Werf hebben gespecialiseerde begeleiding nodig. Er zijn 13 woongroepen met verschillende teams, maar iedereen kent elkaar. In ieder huis wonen 4 tot 6 bewoners. De Werf is zelfonderhoudend: zo helpen de cliënten mee met koken en het schone wasgoed. De plantsoenen worden onderhouden door cliënten van het leerwerkbedrijf, en ook in het restaurant werken bewoners. Op zondag is er de soos: een dj, een dansvloer, en soms een zangoptreden en een patatkraam - wat een gezelligheid!

De cliënten uit de woongroepen hebben te maken met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en vaak ook een stoornis in het autistisch spectrum en moeilijk verstaanbaar gedrag. Er wordt gewerkt met Triple C; een methodiek in de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking.

Vereisten

Wie ben jij? Jij...

 • Hebt een relevante -agogische opleiding op een minimaal mbo 3 niveau.
 • Kan methodisch werken en kunt mede daardoor de ondersteuningsvraag van de cliënten onderbouwen.
 • Hebt kennis en affiniteit met de VGZ doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren.
 • Kan dit alles overdragen aan je collega's en je kunt je verplaatsen in de behoeften van de cliënt.
 • Kan omgaan met agressie en bent consequent.
 • Hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag in teamverband, waarbij de cliënt centraal staat.
 • Kunt methodisch handelen en werkt zelfstandig binnen de gegeven kaders. Verder ben je oplettend, aanpakkend en resultaatgericht.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar Gerard Doodeman (Projectcoördinator De Werf) via 06-2849 8588 / gdoodeman@cordaan.nl.


Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature