Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je inzetten zodat zij zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Word dan onze collega bij locatie Nieuw Sloten A in Slotermeer!

Wat ga je doen?
Als begeleider ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor jouw cliënt. Samen met jouw team draag jij de verantwoordelijkheid over de zorg van de bewoners. Zo voer je ADL taken uit verspreid over de dag. Ook onderhoud je de contacten met zowel de verwanten en familie van de cliënt, als met artsen en andere disciplines. Omdat jouw relatie met de bewoners goed is, ben jij ook de eerste die signaleert wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan.

Waar ga je werken?
Cordaan locatie Nieuw Sloten is een woonvoorziening in Amsterdam Nieuw-West. De 18 ouderen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking zijn verdeeld over drie groepen. De cliënten hebben jou hard nodig; je bent heel belangrijk voor hen voor de begeleiding gedurende de hele dag. Naast de psychosociale begeleiding is ook de fysieke zorg (ADL) een onderdeel van je taken. Taken die je zult uitvoeren zijn het helpen bij wassen/aankleden en de maaltijden, het geven van medicatie, toedienen van insuline, bloedsuiker meten, wondzorg en werken met de tillift Je kunt hiervoor de modules van de Cordaan Academie volgen. Ook de verslikkings- en BHV-cursus zijn hier te volgen.

  Vereisten

  Wie ben jij?

  • Je beschikt over een mbo 4 zorgdiploma (bv. MMZ4, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW);
  • Je werkt graag met de doelgroep (ouderen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking);
  • Je draait je hand niet om voor ADL (zorg voor de algemene dagelijkse levensbehoefte);
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waak- of slaapdiensten);
  • Je hebt lef, neemt initiatief, kunt goed relativeren, hebt een goed gevoel voor humor en je hebt zin om aan de slag te gaan op een van onze typisch Amsterdamse locaties.

   Wat krijg jij van ons?

   • Jaarcontract (24 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
   • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) in schaal FWG 40 (min.€1.963 en max. €2.902 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
   • Uitstekende pensioenregeling;
   • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
   • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
   • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

   Enthousiast?
   Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
   Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:
   - Marieke Hordijk (recruiter) via mhordijk@cordaan.nl
   - Annabel Lestuny (persoonlijk begeleider) via 06 2849 8576 / alestuny@cordaan.nl

   Sollicitatieprocedure

   • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
   • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
   • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
   • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
   • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
   reageer op deze vacature
   reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

   deel deze vacature