Begeleider Parkhof

Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met  

de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je inzetten zodat zij zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Word dan (persoonlijk) begeleider bij locatie Parkhof in Zuidoost!


Aan de slag als begeleider?

Als begeleider (min. mbo 3 zorg diplomaben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Je bent niet alleen de helpende hand in de alledaagse dingen, maar ook het vaste en vertrouwde gezicht. Omdat jij zo betrokken bent en alle bewoners goed kent, biedt jij hen de stabiele basis. Omdat jouw relatie met de bewoners goed is, ben jij ook de eerste die kan signaleren wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan. 


Parkhof zoekt:

 • Begeleider (24 uur) op de 2e etage
 • Begeleider (24 uur / tijdelijk dienstverband) op afdeling EMB (met uitzicht op verlenging contract binnen Cordaan)


Aan de slag als Persoonlijk Begeleider?

Als persoonlijk begeleider (min. hbo zorg diploma) heb je samen met een andere persoonlijk begeleider de regie over de verzorging en begeleiding van 14 cliënten van een groep. Er is een nauwe samenwerking met de gedragsdeskundige en andere specialisten zoals de logopedist, huisarts en fysio-/ergotherapeut. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan, daarna wat voor zorg en begeleiding echt wenselijk is en vult vervolgens aan waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Als persoonlijk begeleider coach je het team op cliëntniveau, in de onderlinge samenwerking en op de gezamenlijk te leveren kwaliteit. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen team en teammanager.


Parkhof zoekt:

 

Locatie
Parkhof bevindt zich vlak bij metrostation en winkelcentrum Reigersbos en is op een steenworp afstand van dagbesteding locatie Gaasperdam, waar veel cliënten overdag heengaan. De locatie beschikt over een lift en een groot zonnig terras én tuin. Parkhof is een behandellocatie. Cordaan is op zoek naar persoonlijk begeleiders voor twee teams van verschillende groepen bewoners. Je werkt voor je eigen groep op je eigen afdeling, maar waar nodig helpen de teams elkaar.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Voor begeleider: je beschikt over minimaal een een mbo 3 diploma in de zorg;
 • Voor persoonlijk begeleider: je beschikt over minimaal een hbo (persoonlijk begeleider) diploma in de zorg;
 • Je bent 24-32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent flexibel in te zetten (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je staat stevig in je schoenen, je hebt levenservaring en bij voorkeur ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je hebt een goed gevoel voor humor en je kunt relativeren;
 • Je hebt een coöperatieve houding en denkt actief mee in nieuwe ontwikkelingen.


Wat krijg je van ons?

 • Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau in schaal 35, 40 of 45.
 • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Het parkeren bij de locatie is gratis. 


Enthousiast?  
Mooi, je kunt hier direct online solliciteren! 
Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Maarten Commandeur, teammanager, via
T. 06 5351 8470. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.