Omschrijving

Mensen met een verstandelijke beperking verdienen het om prettig te wonen. Maar dat kan alleen met de juiste zorg en begeleiding. Wil jij je inzetten zodat zij zich in een leuke, veilige omgeving kunnen blijven ontwikkelen? Word dan onze collega bij locatie Parkhof in Zuidoost!

Wat ga je doen?
Als begeleider ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor jouw cliënt. Samen met jouw team draag jij de verantwoordelijkheid over de zorg van de bewoners. Zo voer je ADL taken uit verspreid over de dag. Ook onderhoud je de contacten met zowel de verwanten en familie van de cliënt, als met artsen en andere disciplines. Omdat jouw relatie met de bewoners goed is, ben jij ook de eerste die signaleert wat zij nodig hebben. Onder begeleiding van de persoonlijk begeleider zorg jij ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit het persoonlijk plan.

Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij een Begeleider op de volgende locaties:
Parkhof 2e etage

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.
 • Je hebt ervaring met de doelgroep MVB (matig verstandelijke beperking).
 • Je bent flexibel inzetbaar in weekenden en onregelmatige diensten. Er zijn geen slaapdiensten.
 • Locatie Parkhof bevindt zich vlak bij metrostation en winkelcentrum Reigersbos en is op een steenworp afstand van dagbesteding locatie Gaasperdam, waar veel cliënten overdag heengaan. De locatie beschikt over een lift en een groot zonnig terras én tuin. Op de 2e etage bevindt zich de groep Parkhof  MVB (matig verstandelijke beperking). De groep bestaat uit 14 cliënten in de leeftijdscategorie 30+ met een matig verstandelijke beperking. De cliënten hebben een eigen kamer met douche en toilet. Verder delen zij twee woonkamers met keukens waarin gezellig koffie gedronken en gegeten wordt. Een aantal bewoners gaat overdag naar de dagbesteding.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een mbo 4 zorgdiploma (bv. MMZ4, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW);
 • Je werkt graag met de doelgroep (mensen in de leeftijdscategorie 30+ met een matig verstandelijke beperking);
 • Je draait je hand niet om voor ADL (zorg voor de algemene dagelijkse levensbehoefte);
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waak- of slaapdiensten);
 • Je hebt lef, neemt initiatief, kunt goed relativeren, hebt een goed gevoel voor humor en je hebt zin om aan de slag te gaan op een van onze typisch Amsterdamse locaties.

  Wat krijg jij van ons?

  • Jaarcontract (32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) in schaal FWG 40 (min.€1.963 en max. €2.902 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!
  Enthousiast?
  Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature of over de locatie kun je contact opnemen met Xiomayra Hoever (persoonlijk begeleider) via 0628529931 / xhoever@cordaan.nl.  Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel, mail of app naar of naar Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

  Sollicitatieprocedure

  Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature